Ivana Keković
Printscreen/Youtube
Ivana Keković

Printscreen/Youtube

Ivana Keković, Foto: Printscreen/Youtube

Pesme Ivane Keković pod nazivom "Senka prošlosti" se poslednjih dana dosta šeruje na društvenim mrežama i Jutjubu, što samo znači da su je mnogi slušali i već na prvo slušanje zavoleli, a ponovo je dokazano da iskrene emocije i prave ljubavi još uvek postoje!

Posebne pohvale, kako možemo da vidimo čitajući veliki broj komentara na društvenim mrežama, upućene su na račun Ivaninog besprekornog glasa, ali isto tako i na kompoziciju i tekst koji su delo mladog talentovanog Marka Leđenca poznatijeg pod nadimkom Feba. Takođe, mnogi smatraju da su oni sjajan i profesionalan tim, koji je tek počeo da niže velike hitove.

Ivana Keković

Printscreen/Youtube

Ivana Keković, Foto: Printscreen/Youtube

Oni koji su pratili "Pinkove zvezde" pre nekoliko godina, sigurno će se odmah setiti ove takmičarke, koja je bila finalista ovog zabavnog programa i u svakoj emisiji dobijala pohvale od žirija, koji su tada činili Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Bora Čorba i Miroslav Ilić.

Prepoznatljiva po frizuri zbog koje je sve vreme imala nadimak "Kleopatra", ali pre svega po sjajnom glasu, tačnosti i jednako dobro otpevanim pesmama svih žanrova.

Ivana Keković

screenshot

Ivana Keković, Foto: screenshot

Haris Džinović je jednom prokomentarisao:

- Sve čekam kada ćeš nešto pogrešiti i nisam dočekao - rekao je pevač, a Ceca je oduševljena izvedbom i Ivaninim glasom rekla:

- Ja ne znam kako ti do sada već nisi nešto snimila.

Kako je već mnogo puta dokazano, samo vrednim trudom i radom i bezgraničnom voljom ostvaruju se najveći ciljevi.

Ivana Keković

Printscreen/Youtube

Ivana Keković, Foto: Printscreen/Youtube

Iako je ova godina prošla sa mnogo manje muzike, slavlja i obeležavanja lepih trenutaka, zbog virusa koji je zahvatio ceo svet, to neke nije sprečilo da i dalje vredno rade. Dok se većina estrade žalila na to da nemaju posla i da teško žive, neki od njih su ipak uzeli stvar u svoje ruke, a Ivana je jedna od njih.

Snimila je svoju prvu pesmu i spot koji možete poslušati u nastavku:

PROČITAJTE JOŠ