Ivana Dudić
printscreen

 

Ivana Dudić

printscreen

Foto: printscreen

Idejni tvorci serije, čijih će poslednjih 10 epizoda gledaoci imati priliku da pogledaju već od ponedeljka, jesu reditelj i scenarista Roman Majetić i Željko Mitrović, direktor Televizije „Pink“. Snimanje ambicioznog projekta, za koji je izdvojeno oko pet miliona evra, počelo je pre godinu dana, međutim, zbog vanrednog stanja bilo je prekinuto. Milionski auditorijum je ostao uskraćen za poslednje scene i trenutak kada su se glavni junaci konačno izborili za pobedu svoje zabranjene ljubavi.

Da je reč o hepiendu, potvrdila je glavna glumica obučena u venčanicu, za koju je izjavila da nije preterano udobna, budući da je ispod morala da nosi farmerke jer joj je bilo hladno.

Ivana Dudić

printscreen

Ivana Dudić, Foto: printscreen

U ambijentu procvetalog Kalemegdana, mlada umetnica otkrila je kakav je njen odnos prema snimanju erotskih scena i šta treba da ima muškarac da bi je oborio s nogu.

- To je scena kao svaka druga. Posao. Svaki glumac ima pravo da izabere da li želi da se skine pred kamerama ili ne, a ja sam smatrala da je baš ta scena između Sofije i Nikole bila potrebna jer se dugo čekalo na nju. Verujem da sam je opravdala i nije mi bio nikakav problem ni da se skinem ni da odglumim ljubavni čin. Potrebno je samo da se narihtate da to uradite - rekla je ona.

Scena je snimljena, gledaoci su ostali bez daha, a kakav je njen sud kada se gleda na malom ekranu?

- Ne gledam se često. Nisam neki ljubitelj toga. Gledam kad je nešto važno, poput te scene, ili kad je neka emotivna situacija. Ne stižem, a malo mi je i neprijatno. S obzirom na uslove, mokru travu, minus i hladnoću, seks na livadi mi je bio naporan jer je trebalo sutra ustati zdrav, ali mogu reći da jesam zadovoljna kako je ispalo - kaže ona.

Iako se kroz medije provlači priča da je nadmena, od muškarca koji bi mogao da je osvoji čini se da ne traži previše.

- Treba da bude pažljiv i da bude zanimljiv. I da mi drži pažnju. Mislim da je to sve u današnje vreme naopako. Za početak, muškarac treba da se udvara ženi, a ne obrnuto. Dakle, prvo nek mi se udvara, a za posle ćemo videti.

Ivana Dudić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!