POBEDNICA "ZADRUGE" POSTALA TV VODITELJKA Iva Grgurić vodi najvreliju vremensku prognozu na RED TV-u! (VIDEO)

Počinje tipično za mlade: iz kreveta posle burne noći u gradu.

Televizija koju su stvorili nosioci internet generacije, RED TV, startovala je juče, a među svim zanimljivim emisijama koje su počele sa emitovanjem, pažnju je privukla vremenska prognoza. Kao i sve na RED TV-u, ni vremenska prognoza nije uobičajena: u našem slučaju to je “Vremenska dijagnoza”, koju će voditi najseksepilnije devojke: Ana, Tijana i pobednica “Zadruge 3” Iva Grgurić. Tokom jučerašnjeg otvaranja RED TV-a, gošće Ognjena Amidžića uotvorenom studiju bile su Tijana i Iva, koje su predstavile koncept “Vremenske dijagnoze”.

Iva Grgurić
 Foto: REDtv/Promo

S obzirom na to da se Iva i zvanično preselila u Beograd, bez razmišljanja je prihvatila ponudu da na nekonvencionalan način gledaocima predstavi vremenske prilike koje ih očekuju.

- Doselila sam se u Beograd, došla sam na RED TV, radim vremensku prognozu, ondosno “Vremensku dijagnozu”, biće ekstra. RED TV je platforma koja omogućava mladim ljudima da pokažu svoj potencijal – rekla je Iva tokom razgovora sa Ognjenom.

Iva Grgurić
 Foto: REDtv/Promo

Gledaoci RED TV-a su već imali priliku da pogledaju kako izgleda Ivina “Vremenska dijagnoza”. Počinje tipično za mlade: iz kreveta posle burne noći u gradu.

Ono što je osim neobičnog koncepta privuklo pažnju, jeste to što se Iva pojavila u minijaturnoj uskoj crnoj haljini, koja je u prvi plan istakla njene izvajane noge i figure. U prilog tome govori i činjenica da je Iva na društvenim mrežama već proglašena za najseksepilniju voditeljku vremenske prognoze.

Iva Grgurić
 Foto: REDtv/Promo

Pored zgodne Ive, gledaćete podjednako atraktivne Tijanu i Anu, zato ne sumnjamo da će “Vremenska dijagnoza” na RED TV-u postati apsolutno omljena vremenska prognoza među svim gledaocima ne samo u Srbiji, već i u regionu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi