Tanja Đukić
Alo.rs
Tanja Dukić

Alo.rs

Tanja Dukić, Foto: Alo.rs

Srpsku manekenku Tanju Đukić (24) brutalno je pretukao partner Čagrı Tortop u stanu u Istanbulu gde su živeli zajedno. Kako "Alo.rs" saznaje, Čagri je veoma uticajan u Turskoj, bavi se produciranjem. 

 

Čagri Tortop je turski državljanin, rodom je iz Izmira, a naša manekenka ga je upoznala pre oko dve godine, kada su stupili u emotivnu vezu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tanja Đukić

Alo!

 

Tanja je kao model radila u Kini, Parizu, Kaliforniji, Meksiku, Indiji, Libanu, a u Tursku je otišla pre dve godine na ugovor od dva meseca. Tamo je upoznala dečka po imenu Čagrija Tortop sa kojim je započela vezu.

Tortop je takođe vođa projekta "Miss Exclusive of the World", takmičenja koje se održava u raznim zemljama a za cilj ima izbor najlepših devojaka sa svih krajeva sveta. Bavi se i muzičkom produkcijom.

Kako prenose turski mediji, Čagri je završio studije psihologije, što je u ovom slučaju posebno zanimljivo. Ako se uzmu u obzir sve okolnosti nasilja i maltretiranja, neverovatno je da je jedan psiholog spreman da učini tako nešto.

PREPORUČUJEMO I:

 

Koliko je njegov uticaj jak u Turskoj govori i podatak da je Turčin nakon prebijanja pozvan u policiju, ali da je odmah pušten. 

"Juče sam dobila informacije da se on bukvalno hvali kako je pretplatio policiju da se moj dokaz iz bolnice o povredama ne priloži na sudu. Takođe, jedan njegov drug će da svedoči da je bio sa nama i da sam ja sama sebi nanela povrede", ispričala je Tanja za "Alo.rs". 

Tanja Dukić

Alo.rs

Tanja Dukić, Foto: Alo.rs

- Nadam se da će makar neko od nadležnih reagovati i pružiti mi bilo kakvu zaštitu. Ako Turska može da štiti svog državljanina iako je nasilnik, zašto Srbija ne može da zaštiti mene, koja sam žrtva - kaže Tanja koja ne planira da se vrati u Tursku sve dok je njen bivši partner na slobodi.

PROČITAJTE JOŠ:

Tanja Đukić, Čagri Tortop

Alo.rs