Sandra Obradović
Alo!/Masanori Jošida
Sandra Obradović

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Manekenka Sandra Obradović ni osam dana nakon što joj je bivši partner uzeo dete ne prestaje da se bori na sve načine kako bi ga povratila. Pre dva dana otišla je u policijsku stanicu i prijavila bivšeg partnera za otmicu, a onda je zajedno s njima otišla na njegova vrata.
Dete nije uzela, a nije joj bilo dozvoljeno ni da ga vidi. Plač koji je dolazio iz stana razarao joj je dušu.

Ekipa "Alo!" srela je Obradovićevu ispred policijske stanice, gde je došla da uzme zapisnik koji su službena lica napravila kada je otišla po sina, a za naš list ekskluzivno je otvorila dušu.

Sandra Obradović

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Moja beba je plakala neprestano. Fali mu majka, kao što i meni fali on. Mi smo jedna duša, a dva tela. Nismo se razdvojili od kada se rodio, a sada mi je od njega ostala samo cucla koju nosim sa sobom neprestano - počela je Sandra svoju intimnu ispovest kroz suze za „Alo!“. Kako kaže, osim bola i patnje što nije sa sinom, ona ima još jedan, veći problem, a to je strah za život njenog sina Andreja.

Sandra Obradović

Alo!/Masanori Jošida

Sandra Obradović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Vladimir je kriminalac koji nosi pancir, vozi blindiran automobil i ima privatno obezbeđenje. Čeka ga pet i po godina robije zbog kriminalnih radnji - tvrdi Obradovićeva i dodaje:

-Strahujem za sinovljev život. Bojim se! Moj sin se od rođenja nije odvojio od mene, a sada je bez majke i majčine zaštite već osam dana.
Kako kaže, ona sumnja da joj je bivši partner smestio čitavu aferu kako bi dobio starateljstvo nad njihovim zajedničkim detetom, ali da motiv nije dete, već izbegavanje zatvorske kazne.

Sandra Obradović

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Njega čeka robija. Možda misli da će, ako mene u javnosti predstavi nemoralnom i nepodobnom i sud mu dodeli starateljstvo nad sinom, izbeći zatvorsku kaznu i završiti eventualno s nanogicom - kaže Sandra.

Suđenja se ne plaši i kaže da jedva čeka da iznese svoje dokaze.

Sandra Obradović

Foto: Alo.rs

Foto: Foto: Alo.rs

- Da sam žrtva psihičkog i fizičkog nasilja već dve godine, dokazaću lako. Prvo imam svedoke pred kojima me je tukao, drugo imam medicinsku dokumentaciju, a posedujem i poruke koje je moj bivši slao svojim prijateljima, a u kojima im se hvalio kako me je pretukao. Sad čekam trenutak kada ću sve pokazati. Na sudu, razume se - zaključuje Sandra Obradović za „Alo!“. 

Kako je Sandra izgledala ispred zgrade MUP-a, možete pogledati u galeriji ispod.

 

 

 

Komentari (10)

...

15.05.2020 07:32

Ova kreatura je užas nad užasima, trebalo bi je zaključati u Zadrugu i baciti ključ.

sasa

15.05.2020 07:35

sestro sve si to i pre znala ali mečka je mečka,da voziš Yuga takvih problema ne bih imala,nećete sirotinju,volite do zadnjeg evra.Nema evri pukla ljubav,nervoza čini svoje

nikola ns

15.05.2020 08:41

pa sto nisi nasla nekog normalnog momka nego svi hocete milione,kamione,avione...sada se borite kako znate

Goga

15.05.2020 09:36

Poštene Albanke se udaju za naše poštene i čestitke domaćine!!!

pedja

15.05.2020 09:41

olosu ne lazi

Ana

15.05.2020 10:19

droplja,znala je sa kim se ...

Dara

15.05.2020 13:25

Šta ćeš sa kriminalcem Sandra

Dragan

15.05.2020 14:26

Osudjujem nasilje nad zenama ,ali lepa moja Sandra ti si znala za koga se udajes i on nije kriminalac od juce. Pre ti se svidjao sa tim istim pancirem i blindiranim kolima,to ti nije smetalo.Uvek si jurila zestoke momke pa ti se sad vratilo .Jos jednom osudjujem nasilje,ali nisi ti tako naivna kao sto se predstavljas.

Sanjalica

15.05.2020 21:35

Pa htela si lovu i lagodan život. ..nebitno sa kojom ličnosti. ..a sad je kriminalac i najgori ???Otac je tvog deteta ...sama su birala...da ti nije mozda i na silu ga napravio??Nimalo mi nije zao...pogotovo žena koje loču alkohol. .I nisi za majku....

Zoran 62

16.05.2020 16:40

Zanimljivo, tek sada je saznala sa kim radja decu. Sloba Vasic joj nije bio dobar.