ŠOKIRALA REGION! Isplivao cenovnik Mace Diskrecije: Evo koliko košta zadovoljstvo koje će vam pružiti! Ima nekoliko tarifa! (FOTO)

Javno se oglasila.

Maca Diskrecija
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Senida Nurkić, javnosti poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je oformila svoj Jutjub kanal i tako od rijaliti zvezde i pevačice preimenovala sebe u Jutjuberku.

Da se u profesiji snašla fenomenalno govore i brojni pregledi, a osim što Macu vole videti, mnogi obožavaoci joj i pišu sa pitanjima i ponudama.

Maca je kao najaktueniju temu ove nedelje izvojila svoj cenovnik, jer kako navodi, najviše ljudi koji su pregledali njene video-snimke pitaju je za cenu.

Maca Diskrecija
Foto: YouTube/Printscreen

U cenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa Macom, a ko je ozbiljan i želi da uloži, prvo mora polovinu cifre da uplati preko Vestern uniona, kako bi Maca sama procenila koliku želju konzument ima da provede na kafi sa Macom.

Cena je inače 1.500 evra, u cenu su uračunata 3 sata sa Macom i to bez seksa.

- Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern uniona, a pola na račun. Ukupna cena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom 3 sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to - počinje Maca.

Maca Diskrecija
Foto: YouTube/Printscreen

Ovo su samo prvi koraci i cene pri upoznavanju, za sve ostalo Maca traži mnogo veću svotu, a šta je uključeno u podrazumevani novac prilikom odabira ostaih ponuda, Maca je naglasila da su cene mnoogo veće.

Na primer pojavljivanje u klubu! Kafa je najjeftinija opcija, svaki drugi oblik druženje košta od 2.500 hiljade evra pa nadalje.

Povezane vesti

 • Korisnik: Zoran 62
  20/02/2020 - 16:45
  O yemljo Srbijo medju sljivama. Koliko bi, recimo, trebalo onda da trazi Novak Djokovic da se sa njim popije kafa. Deset puta vise,15.000 eura.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi