Isplivali skandalozni detalji Severininog i Igorovog venčanja!

Index.hr/T.S. | vip 2020-05-31 17:01:14 2020-05-31 17:01:14

O njihovom venčanju priča se i danas

YouTube/Printscreen

Tog 22. novembra 2015. godine ceo Balkan je gledao prema Beogradu gde je regionalna muzička zvezda Severina Vučković u jednom luksuznom hotelu izgovarala sudbonosno "da" Igoru Kojiću.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Nov 22, 2015 at 4:31am PST

Za svadbeno slavlje spremali su se u odvojenim hotelskim sobama, a Severina je nakon venčanja objavila brojne fotografije priprema.

Iako su se zapravo ranije venčali u istarskim Balama, u Beogradu su razmenili zavete pred lažnom matičarkom Gordanom Zorić. Naime, zakonski se priznaje samo venčanje obavljeno pred sveštenikom u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Device Marije, pošto se to u Hrvatskoj smatra službenim činom venčanja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Dec 3, 2015 at 7:46am PST

U srpsku knjigu venčanih samo je upisano da se venčanje odvilo dva meseca ranije u Hrvatskoj. Tu je formalnost u svojoj kancelariji obavio beogradski matičar Radivoj Mrđa, čovek koji je venčao Željka Ražnatovića i Cecu.

Prostor u kojem su izgovorili sudbonosno "da" izgledao je poput scene pozorišnee predstave, a celu svadbu je režirao Tomaž Pandur.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Jan 3, 2016 at 4:26am PST

Prvi ples otplesali su uz Petra Grašu i njegovu pesmu "Moje zlato", a nakon njega nastupio je Goran Karan i otpevao "Lipa si, lipa". Njena venčana kuma bila je Andrea Čermak, a venčanicu je dizajnirala Matija Vuica.

Prvi skandal izbio je kad je Severinina sestra Zdenka rekla da neće doći na svadbu jer se protivi sestrinoj udaji za Srbina.

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više