NAJEŽIĆETE SE! Isplivali planovi za SVADBU koje je Dea pravila pre nesreće! Ovu pesmu želi da joj otpevaju!

Omiljena pesma.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Privatna arhiva

Dea Đurđević (27) uspešno se oporavlja na Vojno-medicinskoj akademiji, posle saobraćajne nesreće u kojoj je doživela teške telesne povrede. Njene kolege i prijatelji odmah su se oglasili i pružili joj reči podrške.

Mina Kostić bila je gost u Jutarnjem programu i tom prilikom je govorila o svojim poslovnim planovima, a nije mogla a da ne spomene voditeljku Deu Đurđević koja je u četvrtak ujutru doživela tešku saobraćajnu nezgodu.

Mina Kostić
Mina Kostić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Želim da iskoristim priliku da pozdravim našu dragu Deu. Mnogo sam se potresla kad sam ujutru ustala i videla šta se desilo. Nisam mogla da verujem. Drago mi je da je sve u redu, hvala dragom Bogu. Pozdravljam je puno. Svim srcem sam sa njom. Obećala sam joj da ću joj pevati na svadbi i stvarno joj želim puno puno zdravlja, to je najbitnije. Vodite računa o sebi, jedva čekam da zapevamo i zaigramo na svadbi. Njena omiljena pesma je ''Stariji čovek'' - rekla je Mina u ''Novom jutru''.

Nema sumnje da Deu nakon oporavka čekaju stare aktivnosti, pozitivne, koje će joj pomoći da prebrodi težak period i ublaži sve ružno što je prošla tokom udesa.

Povezane vesti

 • Korisnik: Miksi
  11/02/2019 - 18:18
  Naježili smo se. Šta sad.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi