NIKAD NIJE PRONAĐEN, NI ŽIV, NI MRTAV Isplivala Džejeva slika sa MISTERIOZNIM čovekom koji je nestao BEZ TRAGA!

Nema šanse da ga prepozate...

Džej Ramadanovski
Foto: Screenshot Youtube

Džej Ramadanovski iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, a već kao mali počeo je da peva po beogradskim klubovima, a izgledao je potpuno drugačije.

Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa zapazili su ovaj talenat i odlučili da mu pomognu. Od tog trenutka njegova karijera ide samo uzlaznom linijom.

Na fotografiji koja je nastala devedesetih godina nema šanse da ga prepoznate, ali ono što je još zanimljivo jeste ko je još uslikan sa njim.

Na fotografiji je i njegov brat od tetke Iso Lero Džamba, žestoki momak koji je nestao bez traga 23. septembra 1992. godine.

Pretučenog na mrtvo ime, trojica žestokih momaka ubacili su ga u beli pik-ap i tu se Isi gubi svaki trag. Nikada nije pronađen. Ni živ, ni mrtav.

POSLE 6 GODINA OTKRIO SVE Šok intervju Džeja Ramadanovskog o zetu Adilu koji mu je PREBIO ĆERKU: Narod voli sočno i uživa u greškama ali jedan je koji sudi!

U slučaju da ne možete da prepoznate koji od ovih momaka je Džej - u pitanju je onaj skroz desno na kraju fotke.

Ovo je Džejeva druga ćerka koju javnost ne poznaje! Evo čime se bavi (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 27.02.2019. 17:40 Ne voli da se pojavljuje u javnosti Džej Ramadanovski, Foto: Dejan Briza/Alo! Ana Ramadanovski je dobro poznato ime svima. Ćerka Džeja Ramadanovskog i supruga pevača Adila Maskutovića, ali retko ko zna da ona ima rođenu sestru, a kamo li kako ona izglda.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi