Milan Lola Smiljanić
Marko Metlaš/Alo!
Milan Lola Smiljanić

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Duško Tošić i Jelena Karleuša

Alo!

 

 

Kako nam je izvor otkrio, mladoženja je muziku čašćavao i šakom i kapom, a u jednom trenutku prijatelji su čak morali da ga zaustave.

Milan Lola Smiljanić

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Kada je naručio pesmu za Tamaru, muzici je dao 1.000 evra. Kada su počeli da je pevaju, Lola je vadio novčanice od 500 evra kao da se radi o sitnom novcu. Veselio se, grlio sve oko sebe, a i sam pevač bio je iznenađen novcem koji je dobio za samo jednu pesmu. Kada je počela druga pesma, pogodila ga je toliko, da je ponovo izvadio 1.000 evra i dao i to, a potom je ponovo počeo da vadi novčanice od 500 evra.

Ista stvar se desila i sa narednom pesmom. Nije mogao da se zaustavi i na kraju je za tri pesme iskeširao ukupno 5.000 evra. Ne bi prestao sa rasipanjem novca da ga neko iz porodice nije upozorio da preteruje - priča izvor i ističe da je javnosti potpuno nepoznati pevač uzeo bakšiš kakav ne dobijaju ni najveće balkanske zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Negde na sredini večeri, mikrofona se latio i Savo, ali za razliku od pevača nije dobio ni dinara. Zezali smo se da je sigurno loš, čim Lola nije izvadio novac da mu da bakšiš - zaključuje izvor „Alo!“

PREPORUČUJEMO I:

Lola Smiljanić i Tamara

Marko Metlaš/Alo!