DRUGARICA BORE DRLJAČE OTKRIVA "Išla sam da ga vidim, tražio mi je da mu uradim pesme! Svestan je da je loše, ali se ne da!"

Duša je boli.

Bora Drljača
Foto: printscreen

Folk legenda Milena Plavšić posetila je svog kolegu Boru Drljaču koji se trenutno nalazi na intezivnoj nezi zbog tromba, a njegovo stanje svakog momenta kotrolišu specijalisti.

Folkerka priznaje da je duša boli jer je videla svog kolegu u takvom stanju. Iako je samo porodici dozvoljeno da vidi Boru, Milena je uspela da uđe i poseti ga.

Milena Plavšić
Foto: printscreen

- Mnogo mi je teško zbog svega što se Bori dešava. Bila sam da ga vidim, čak smo uspeli i da popričamo malo. Svestan je, zna u kakvom se stanju nalazi. Ruke su mu pune infuzije, pa nije pokretan, ali razgovara normalno. Ne voli mnogo da se priča o tome jer se oseća otpisano, ljudi odmah preuveličaju problem. Rekao mi je da mu spremim dve, tri dobre pesme koje će da snimi čim izađe da nadoknadi propušteno. Porodica je stalno uz njega, sa njim su svaki dan, tako da mu je nega maksimalna - rekla nam je Milena Plavšić, Borina najbolja prijateljica i koleginica sa estrade.

Milena Plavšić, Bora Drljača
Foto: alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi