Iskusni MAKROI tvrde da žena koja izgleda kao k*rva, to i jeste: Snežana Dakić objavom o PROSTITUCIJI zapalila internet (FOTO)

Alo/R.J. | vip 2019-08-06 10:46:11 2019-08-06 10:46:11

Bez dlake na jeziku!

Rajko Ristić/Alo!

Prostitucija je tema koja neprestano drma estradu, a Snežana Dakić je iznela svoje mišljenje i zapalila društvene mreže!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je objavila svoju fotgrafiju, a uz nju iznela mišljenje o devojkama koje izgledaju kao "lake" iako se se ne bave prostitucijom.

Njeno objašnjenje prenosimo u celosti:

Zasto fine devojke/žene izgledaju kao k*rve?

1. Zato što, zapravo, nisu fine.

2. Videle su da muskarci radije biraju zenske p*rnografskog izgleda.

3. Veruju da je to brži put do posla u struci. Poslodavci vole takav "look".

4. Videle su da starlete i rijaliti igračice imaju veliku podršku u medijima: krase naslovnice i dobijaju dobre napojnice, pa žele da liče na njih.

5. Žele da krenu njihovim stopama.

6. Žele da i njih neki princ, oličen u žabu izvuče iz blata i okuje u zlato, a takvi princevi vole takve princeze. Stvar (ne)ukusa.

7. Misle da je takav izgled s*ksi, pa samo mame, a posle tvrde pazar.

8. Misle da je to u trendu.

9. Povode se za opštim (ne)ukusom.

10. Iskusni makroi tvrde da žena koja izgleda kao k*rva najčešće to i jeste...

11. Dopišite sami.

Šta biste vi dopisali na ovaj spisak?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Zasto fine devojke/zene izgledaju kao kurve? 1. Zato sto , zapravo, nisu fine 2. Videle su da muskarci radije biraju zenske pornografskog izgleda 3.veruju da je to brzi put do posla u struci 3a) poslodavci vole takav “look” 4. Videle su da starlete i reality igracice imaju veliku podrsku u medijima: krase naslovnice i dobijaju dobre napojnice, pa zele da lice na njih. 5. Zele da krenu njihovim stopama: 6.zele da i njih neki princ , olicen u zabu izvuce iz blata i okuje u zlato. A takvi princevi vole takve princeze. Stvar ( ne) ukusa. 7.Misle da je takav izgled seksi, pa samo mame, a posle tvrde pazar 8.Misle da je to u trendu 9.povode se za opstim (ne) ukusom 10. iskusni makroi tvrde da zena koja izgleda kao kurva najcesce to i jeste... 11. Dopisite sami

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Aug 5, 2019 at 4:52pm PDT

BONUS VIDEO:

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio

 

Expand player
Pogledajte više