Isak Šabanović
Alo.rs

Takmičara čuvenog talent-šoua „Zvezde Granda" posebno raduje što je sačuvao obraz i opravdao poverenje naroda iz Bijelog Polja.

Nije me bilo jer sam imao koronu. Tačno pred put ostanem bez čula ukusa i mirisa i testiram se kad ono… Inače ne znam zašto se digla frka i neka buka oko mene. Ako mislite da sam se promenio, nisam, dlanovi mi se sijaju. I dalje sam tremaroš – iskren je bio mladi pevač u razgovoru sa „Grand onlajnom”, pa nastavio o svom učešću, tokom kog su mnogi pokušavali i da ospore njegov talenat.

Naime, Isak se bio našao na meti prozivki da je imitator, kao i pitanja – ume li on još nešto, u odnosu na prvi krug.

Isak Šabanović

Alo.rs

Isak Šabanović, Foto: Alo.rs

Čekao sam da se opravdam pred žirijem, jer se pričalo da imitiram. Mislim svi su znali da su meni Tifa i Bebek i ti sa sličnim glasovima idoli. Čekao sam da vidim da li sam opravdao ono od prošlog puta i da vidim ume li Isak još nešto ili je ono bilo sve od mene – prokomentarisao je, pa otkrio da je i ovoga puta imao veliku tremu, naročito kada je pročitao ime svog protiv kandidata.

Očekivao sam pet glasova, ‘ajde i da je bio baraž, potrudio bih se. Sanja Boban je meni vau i mislim se: „Dajte, ljudi, nešto lakše.”

Sa druge strane, pored svega lepog što mu se dogodilo kroz ovo takmičenje, Isaka najviše raduje činjenica da je postao idol u svom rodnom Bijelom Polju.

Znate li kad 25 godina živite u Bijelom Polju i ti si tu klošarče… Nisu me oni tako prozvali, to ja kažem za sebe, jer sam vijao stalno po ulicama, a sutrdan izađete i svi se slikaju sa vama. A kažu da je najteže postati pop u svom selu – rekao je on.

O daljem plasmanu, otvoreno priznaje – da ne očekuje ništa.

Ja sam svoj obraz sačuvao, pokazao se, a za sledeći put ne obećavam i ne očekujem baš ništa. Šta mi Bog da – zaključio je Šabanović.

Komentari (1)

sale kg

06.05.2021 09:48

bitan koliko i semafor u gta...