URAGAN UDARIO U LUKSUZNO ZDANJE "Irma" progutala Breninu vilu od milion evra!

Folk zvezda Lepa Brena preživljava veliku dramu zbog uragana Irma.

Lepa Brena
Lepa Brena, Foto: Instagram/lepabrenaa

Uragan je pogodio Saut Bič, elitni kvart Majamija u kom pevačica ima vilu.

Brena je u ekskluzivnoj izjavi za Alo! otkrila šta se dogodilo sa njenom vilom u Majamiju.

Prema tvrdnjama izvora sa lica mesta Brenina luksuzna kuća od skoro milion evra pretrpela je već jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići strahuju od novog talasa.

Naime, uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevreme koje nije viđeno u istoriji Amerike, a po prognozama bilo je jasno da će zahvatiti folkerkinu kuću, koja je smeštena uz samu obalu okeana.

Kako navodi izvor blizak pevačici, Brena je kontaktirala sa prijateljima u pokušaju da evakuiše stvari pred nalet uragana, ali nije uspela.

Brena pokazala haos koji je nastao u njenom domu nakon nevremena!

"Kada je videla kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mnogo vremena. Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasli šta se spasti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpela minimalnu štetu. Zvala je i Vesu Jevrosimovića vlasnika "Komtrejda", koji odmah do nje poseduje penthaus, da se sa njim posavetuje kako najbolje da sačuvaju imovinu. Međutim, veliki problemi u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme", ispričao je izvor.

 Ima mrtvih, milioni u mraku, poplavljen centar Majamija (VIDEO)

Najveći udar se dogodio sinoć, a Brenina kuća je pretrpela veliku štetu. Osim njene vile, uragan je zahvatio ceo Saut bič, a šteta se meri u milijardama.

Inače, Brenina kuća vredna je više od milion evra, ima 400 kvadrata u skupom kvartu u Majamiju i nalazi se na obali okeana. Vila u Majamiju bila je dom u kome su živeli Stefan i Filip Živojinović tokom studiranja, a sada je ona namenjena za porodične odmore. 

Isidora Bjelica rastužila sve poslednjom objavom

Brenine komšije u Majamiju su Ivana Berendika, bivša članica grupe "Models", inače žena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla, kao i Veselin Jevrosimović, čiji luksuzan stan košta 1.370.000 evra.

 • Korisnik: Pravda
  12/09/2017 - 22:12
  Majami kucica Brena eeee naslov tuzan,a ja nemam para da odem do Zelenog venca pa mi i on daleko.
 • Korisnik: Hanuman
  12/09/2017 - 20:41
  Toliko sam se nasekirala necu moci da veceram
 • Korisnik: XXL
  12/09/2017 - 15:37
  Da li će biti SMS podrške naših građana kako bi se šteta nadoknadila, a vila obnovila?
  • nedjo @XXL
   12/09/2017 - 19:55
   neće za sad ,prvo ide za momoć aci lukasu
 • Korisnik: MARKO
  12/09/2017 - 15:25
  BRENINA KUCA JE KRS OD KUCE KOJI GODINAMA NIJE U STANJU DA PRODA ,OVO JOJ JE SAMO PLUS JER CE DA IZVUCE OSIGURANJE I RESICE SE KUCE
 • Korisnik: JM
  12/09/2017 - 12:56
  Kako došlo, tako i otišlo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs