Irina Vukotić
Vesna Lalić
Vodiće šou „Više od igre“: Irina Vukotić
Vodiće šou „Više od igre“: Irina Vukotić, Foto: Vesna Lalić

Irina je dobila angažman da vodi emisiju “Više od igre”, koja počinje da se emituje od 8. septembra. Atraktivna plavuša je snimila već nekoliko epizoda, a kako nam je izvor blizak Irini rekao, odlično se snašla i sviđa joj se, jer radi sa decom.

- Irina je radila u produkcijskoj kući “Emoušn”, a zatim je otišla na “Prvu”, gde je bila angažovana na brojnim projektima kao što su “Ples sa zvezdama”, “Žene”, “Tačno devet” i drugi. Ona je ove sezone od “Pinka” dobila ponudu da vodi novu emisiju - “Više od igre”, koja uskoro počinje. Već je snimila nekoliko epizoda i super se snašla, jer radi sa decom što joj prija. Kaže da su snimanja spontana i opuštena i da se oseća kao da uživo rade. Ono što je najbitnije, zabavno je i brzo joj prođe vreme - kaže nam izvor blizak Vukotićevoj.

Irina je vodila već nekoliko sezona “Velikog brata”, pa su mnogi očekivali da će se to desiti i sada. Međutim, voditeljka se ipak opredelila da pređe u novu medijsku kuću.

Tijana i Ana u žiriju

Popularne pevačice Tijana Dapčević i Ana Nikolić naći će se u žiriju novog takmičenja “Više od igre” na Televiziji “Pink”. Njih dve su sa zadovoljstvom prihvatile ovaj poziv, jer vole da rade sa decom. Obe su bile uzbuđene na snimanju emisije, a jedva čekaju da ovaj šou počne sa emitovanjem.

 

Komentari (1)

DILAN KUČE

23.08.2015 10:20

sad će odma da se zaljubi , ponovo uda i RODI DETE . TAKO TREBA HLEBA I IGARA I DECE ,NIKAD DOSTA.MORATE BITI U TRENDU TO JEST U NJEMU.VEROVATNO SU I HONORARI PRESUDNI.