Indi Aradinović
Printscreen
Indira Aradinović Indi

Screenshoot Instagram

Indira Aradinović Indi, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

- Bila sam klinka kada sam snimila "Bato, bre". Imala sam samo 19 godina i s ove vremenske distance mogu reći da tada nisam bila spremna za takav hit. U ovom poslu je od suštinske važnosti da budete psihički stabilni, ali i spremni za sve što javan posao nosi, za ono što je lepo, ali i za one ružnije stvari - započinje pevačica priču za "Alo!" i priznaje da joj titula najlepše ipak i dalje znači.

Indi

Rajko Ristić

Indi, Foto: Rajko Ristić

- Lepim ženama je teško, pogotovo ako im kažete da su nekada važile za najlepše. Lepota nosi mnogo tereta sa sobom, bez obzira na to kojim poslom se baviš. Ako si lep, moraš se boriti duplo više. Treba da se dokazuješ, da budeš spreman na prozivke i provokacije. To će vam potvrditi mnoge moje koleginice, koje su doživele slične stvari kao ja - kaže pevačica, koja se u poslednje vreme bori protiv viška kilograma. 

Žao mi je što sam isprozivala Editu!

Uprkos pričama da Indi ne razgovara s Editom, otkako ju je javno prozvala na Instagramu, kada ju je nazvala "lažnom sestrom", pevačica kaže da su uspele da izglade sve nesuglasice.

- Niko nema idealni odnos u porodici. Pogrešila sam što sam to javno rekla, a u tom trenutku moja slabost je bila jača. Edita je moja rođena sestra, a nas dve se bavimo javnim poslom i ljudi jedva čekaju da se desi nešto loše. Jedva čekaju da budemo zavađene, jer važimo za ozbiljne vokale i obe imamo predispozicije za veliki uspeh - kaže Indi i dodaje:

- Kod nas je stalno dinamično, uzbudljivo, puno emocija i strasti. Edita je veoma strastvena i temperamentna, baš kao i ja. Naš karakter je sličan, ali opet smo veoma različite. Među prvima sam čula njen duet s Acom Pejovićem, pesma je odlična i srećna sam zbog njenog uspeha - kaže Indi.


- Treba da izađe pesma "Mafijaš", za koju sam radila kompoziciju i tekst. Napisala sam je još 2012. i biće veoma interesantna. Naslov je možda provokativan, ali ja mogu da iznesem takvu pesmu. Baš kao što sam iznela i pesmu "’Čka kosmička" - kaže Indi i otkriva šta će tražiti ove godine tražiti Deda Mraza.
- Najveća želja mi je da budem majka, da imam porodicu i supruga, a ne da mi samo karijera bude na prvom mestu. Trenutno je to tako, sama živim, sama se izdržavam i tako će biti dok ne sretnem pravog muškarca - kaže lepa pevačica.