TEŠKO DA ĆETE JE PREPOZNATI Indi smršala čak 20 kilograma: Bila sam u paklenom krugu, nisam prihvatala da imam PROBLEM!

Dovela liniju do savršenstva

Indira Aradinović
Foto: Printscreen

Indira Aradinović, poznatija po scenskom imenu Indi, za četiri meseca je izgubila čak 20 kilograma.

"Smršala sam 20 kilograma za četiri meseca. Nije mi bilo teško i nisam imala krize za slatkišima. Sve vreme sam pored sebe imala trenera, ženu koja je vodila računa o tome šta jedem i da li redovno treniram", ispričala je Indi.

Indi
Indi, Foto: Rajko Ristić

Pevačica je u nastavku intervjua istakla da su je mnogi ismevali zbog viška kilograma, a da nisu znali da se ona drastično ugojila zbog zdravstvenog problema.

"Bila sam u paklenom krugu. Jedan zdravstveni problem je uzrokovao drugi. Voda mi se zadržavala u organizmu, a onda sam dobila terapiju koja je isključivala lekove za izbacivanje tečnosti. Jela sam sve više, a konstantno osećala glad. Sebi sam stalno nalazila opravdanja što toliko jedem: zima, slave, rođendani. Gojila sam se, svi su me opominjali, ali ja sam odbijala da prihvatim da imam problem. Međutim, šok je usledio kada sam se jednog dana osvestila! Bila sam užasnuta svojim izgledom. Počela sam da se krijem od ljudi, povlačim u sebe, odbijam da izađem iz kuće i teram od sebe tadašnjeg dečka", otkrila je Aradinovićeva.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi