Đogani
Foto: Youtube printscreen
Đogani

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Gosti Ognjena Amidžića u emisiji večeras su grupa Huriccane, koje su trebale da nas predstavljaju na pesmi Evrovizije i pevačica Indy, koja je nedavno pretrpela pravu životnu dramu, Gazda Paja, Label and copyright.

Na samom početku emisije, gosti su zajedno sa Ognjenom otpevali uvodnu špicu emisije, tako da je sve počelo sa dobrim raspoloženjem.

Nakon priče o operaciji progovorila je o odnsu sa sestrom Editom.

- Kružile su priče da si sa Editom u lošim odnosima. U kakvim ste sada odnosima - pitao je Ognjen.

Indi

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Nas dve smo sestre i uvek ćemo biti, ništa ne može da utiče na to i da se to promeni. Mnogo sam ponosna na nju, na njenu interpretaciju. Gledala sam je baš pre neki dan dok je držala koncert za komšije, jako sam ponosna - rekla je Indi i otkrila da je ona raspoložena za saradnu sa Editom, u smislu dueta, ali da se ona još uvek nije izjasnila.

- Tvoj privatni život je dosta u tajnosti. Hoćeš li nam reći nešto o tome - pitao je Ognjen.

- Moj privatni život je uvek bio uragan. Nema tu ništa konkretno, valjda nije vreme za to, a i ja ne volim o tome da pričem javno - otkrila je Indi.

Indi

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Pratiš li rijaliti? Kako ti se čini cela situacija - pitao je Ognjen.

- Bolje nego bilo koja telenovela. Smatram da, žao mi je što Luna prolazi kroz ovaj pakao. Ipak, ne želim da mog ujaka zapostavim koji se bori tamo i koji je jedan od bolji igrača. I jedna i druga strana ispašta, mislim da nije dobro što su svi tamo - rekla je Indi, misleći na Gagija.