Indira Indi Aradinović
Ata images
Indira Indi Aradinović

Ata images

Foto: Ata images

Međutim, u izjavi, policajac J. A. koji je zaustavio pevačicu, otkriva da je istina ipak bila drugačija i da je Indiri trebalo samo 20-ak sekundi da krene da pravi probleme.

Indira Indi Aradinović

Ata images

Foto: Ata images

- Prava verzija priče je da sam ja zaustavio gospođu Indiru zbog nenošenja pojasa. Ona se u početku ponašala ok, čak i drugarski i dala mi je dokumenta. Tako je bilo dok nije shvatila da će biti kažnjena. Kada je videla da to neće da "upali" rekla je: Aj vrati mi dokumenta da se ne bi svađali!”. Ja sam joj odgovorio da nema potrebe da se svađamo i da ne može ona voditi tokove rasprave jer ja odlučujem o tome - kaže policajac.

Policajac kaže da je onda napravio zapisnik, da bi se nakon nekoliko minuta pevačica vratila kolima u pratnji žene koja je tvrdila da je službenica MUP-a.

- Ona se vratila sa jednom ženom koja je tvrdila da je iz MUP-a, ali nije htela da se legitimiše. Ona je smirivala situaciju, ali je Indira bahato dobacivala "Šta je bilo sad pandurčino?" Onda mi je prišla i nastavila da dobacuje, međutim nije bilo fizičkog kontakta - priseća se J.A.

Indi

E-Stock/Č. Vukojičić

E-Stock/Č. Vukojičić

Pevačica se, kako nam je rekao policajac, po povratku na mesto gde je zaustavljena nepropisno parkirala, neko vreme odbijala da se pomeri sa ulice i tako namerno zadržavala saobraćaj.

- Dve prijave koje sam joj napisao je pocepala i bacila na mene i koleginicu. Inače nije praksa da mi nekoga pustimo kad mu je loše već da pozovemo Hitnu pomoć - ispričao nam je J. A.

Indira Aradinović je, kako nam je rečeno na kraju dobila prekršaje za nenošenje sigurnosnog pojasa, udaljavanje od policijske kontrole bez pristanka službenika, nepropisno parkiranje, oglušavanje o naredbu policijskog službenika i ugrožavanje životne sredine jer je pocepala prijave i bacila ih na zemlju.

Pročitajte i:

Komentari (1)

Nemanja

04.09.2020 19:29

Alal vera pogotovo za poslednju kaznu