Indi
Foto: Youtube printscreen
Indi

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Nakon gostovanja grupe Hurricane i Gazda Paje, u emisiju je stigla Indira Aradinović Indi, koja je nedavno preživela pravu dramu, kada se operacija smanjena želuca kojoj se podvrgla otrgla kontroli.

- Ja sam mislila da ću svoje probleme rešiti brzo, ali sve se pretvorilo u borbu za život. Situacija koja se meni desila je veoma komplikovana. Povređen mi je pankreas, koji je počeo da kači slezinu, koja se morala odstraniti. Što se tiče želuca, ja nemam više sliv želuca, već kombinaciju sliva i baj pasa - ispričala je pevačica na samom početku.

Indi

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Sada je sve u redu - pitao je Ognjen.

- Sada je sve u redu, da. Mesec dana nisam mogla ni čašu vode da popijem. Bila sam na infuzijama. Ozbiljnu opomenu sam prošla. Sada sam u stanju mirovanja. Mogu normalno da živim da se hranim zdravo - otkrila je Indi.

- Da li osećaš neke benefite svega - pitao je Ognjen.

- Moj život se promenio, nema više velike količine hrane i samo odabranu hranu jedem. Najvažnije je da se dobro osećam, mogu sama sebe da uslužim, da odem u prodavnicu, da skuvam. Najbitnije je da mogu da pevam, to je u redu - rekla je pevačica.

- Želela bih da pošaljem ljudima poruku i da spasim nečiji život. Moram da ih razočaram i da kažem da to nije pravi put. Sve može laganom ishranom i nekim normalnim životom zdravim da se reši. Mi živimo brzo, a ja sam samo iz razloga što sam javna ličnost, želela da to rešim što pre - otkrila je pevačica.