Uroš Ćertić
Printscreen
Uroš Ćertić

Printscreen

Uroš Ćertić, Foto: Printscreen

Pročitajte još:

Slomio je tri pršljena, a ishod je mogao da bude fatalan. Uroš se nalazi na bolničkom lečenju.

"Ne znaju da se budim u tri, pa u četiri, u pet sati da popujem pilulu jer je bol nepodnošljiv. Imam tu hrskavicu između rebara dislociranu i kad udahnem boli me. Kad se malo pomerim boli me tu kod srca. A da, o pršljenovima da ne spominjem. Velika šansa je da u kadar uletim u invalidskim kolicima. Hvala silama, karmi, što retko ko ostane živ kod sa tri metra padne na glavu", opisao je svoje strahote koje je prošao dubler.

 

Ispričao je da je imao neverovatnu intuiciju i pre nego što je krenuo na set i obukao je sve što je mogao na sebe kako bi se zaštitio.

"Probadao me je stomak pre nego što sam krenuo na set. Ne verujem ni u šta, sem u karmu. Kada sam propadao, to je bilo sekund, ja sam mislio dve-tri sekunde da sam paralizovan. Trideset sekundi sam mislio da sam gotov. Velika greška je što su me odmah podigli, a povreda je kičme. Sve ti prođe kroz glavu, ne možeš da voziš biciklu, motor... devojka, nemam još dece... A onda mi se vraća osećaj u nogama. Ma kakav loto", ispričao je Ćertić.