Šaban Šaulić i Slobodan Stojadinović
printscreen
Šaban Šaulić, nesreća

Screenshoot, Alo!

Šaban Šaulić, nesreća, Foto: Screenshoot, Alo!

Šabanova supruga Goca uspela da se čuje sa kumom Bobanom Stojadinovićem, koji je takođe bio u kolima kada se nesreća dogodila.

PROČITAJTE JOŠ:

- Goca me je zvala nebrojeno mnogo puta. I mene i Šabana. Telefon je zvonio sve vreme, a ja sam nekako uspeo da se javim kad su me odvezli u bolnicu. Rekao sam joj da sam povređen i da Šaban nije pored mene. Nisam ni znao šta se desilo - ispričao je za „Alo!“ jedini svedok ove nesreće.

- Imam polomljenih 6 rebara i pršljen vratni mi je pukao i oštetio arteriju. Lumbalni deo mi je pukao, ne mogu da se pomerim iz kreveta. Zubi su mi svi pukli, sav sam ugruvan i ubijen. Ne mogu da se pomerim. Mnogo mi je teško, sve me boli. Sad idem da me operišu. Ne znam ni kako sam ovo preživeo, ne znam ni da li ću ostati živ. Ne mogu da se pomerim ni milimetar. Sav sam izlomljen od glave do pete. Mnogo mi je teško - ispričao je za „Alo!“ Slobodan Stojadinović i onda se s teškom mukom prisetio kako je izgledala nesreća.

PREPORUČUJEMO I:

- Bili su neki radovi na putu, tri trake su se spajale u jednu. Taj je naleteo na nas. Dok su spasioci pokušavali da me izvuku, video sam kako oživljavaju Mirsada, ali Šabana nisam video. Njega su već bili odvezli. Tek posle sam čuo... Kažu da mu je stalo srce, a možda je i ta njegova aorta pukla. Ne znam... - ispričao je za „Alo!“ Šabanov kum neposredno pred operaciju.