KIJA ŠOKIRALA IZJAVAMA "Imala sam se*s 7 puta za redom"! "Muškarci pojma nemaju oralno da me zadovolje"

Otvoreno o stvarima koje voli u krevetu

Kija Kockar
 Foto: Instagram/printscreen

Kija Kockar kaže da muškarci ne umeju oralno da je zadovolje!

Pevačica je otvoreno pričala o se*su u emisiji Goce Tržan na televiziji K1 i tom prilikom je poručila momcima da sklone usne i jezik od njenog međunožja:

- Muškarci su najgori u oralnom se*su. Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi. Ne znam šta se dešava, ali ako ne vole i ne znaju, neka se sklone odatle - ispričala je bez dlake na jeziku pobednica "Zadruge" Kija je priznala i da je prekidala muškarca usred odnosa jer je se*s bio loš.

- Kad sam bila mlada, bilo je onih koji nisu znali gde treba. Neznaju ni sada kad su stariji. Prekidala sam sve usred se*sa i govorila: "Ne mogu više". Okrenem se i odem. Rekla sam jednom, sad skoro: "Da ti objasnim za buduće partnerke, to nije na dugme, ne ideš odmah u metu".

Kockareva je otkrila i kakve p*rniće voli da gleda:

- Nisam upoznala ženu koja ne posećuje p*rno-sajtove. Ja gledam posete bebisiterki jer sam romantična. Kul mi je bebisiterka kao dođe, pa zaplet... Očigledno me prevara loži, da je zabranjeno i malo više agresivno. Ali, to je samo ono što gledam. Nekad vraćam ono što mi se sviđa, premotavam.

Kija Kockar
Kija Kockar, 

Kija se osvrnula i na svoj propali brak sa Slobom Radanovićem:

- U početku veze imali smo s*ks sedam puta uzastopno, ali kada prođe neko vreme, sve se menja. Žena se zavodi od jutra do mraka. Daj mi kompliment, zavrni tu sijalicu i onda uveče, kada dođe vreme, sve može da bude super. Mene je ubijalo kada smo mi non-stop zajedno. Bilo mi je lepo, ali mi je to ubijalo želju za s*ksom. Kada smo bili u vezi, dogovaramo se kada ćemo da se vidimo i ja sam uvek spremna.

Povezane vesti

 • Korisnik: Jovan
  07/10/2020 - 09:18
  Kija ti si rođena da radiš dok si mlada u javnoj kući dok si mlada pošto nemože niko da te zadovolji a pokazalo se da si rođena samo sa ,,malim mozgogom loša žena bez pameti !
 • Korisnik: Jelena
  05/10/2020 - 16:41
  A sa koliko muškaraca je imala 7 odnosa za dan?
 • Korisnik: mimi
  05/10/2020 - 13:21
  E jadnice bez mozga!!🤮
 • Korisnik: Primus
  05/10/2020 - 13:19
  možda je vreme da se udaš za nekog psa...
 • Korisnik: Vasa
  05/10/2020 - 11:33
  Draga Kija previše pričaš i izdajes se kakva si u stvari. Ti voliš samo sebe i nije te briga za partnera. Od tebe zavisi da li ces biti zadovoljena. Ako ležiš opuštena i bezvoljna, gledaš u plafon i razmišljaš o zidovima nećeš biti zadovoljena.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi