Mc Stojan
printscreen
Mc Stojan

printscreen

Foto: printscreen

Folk pevačica Nataša Vodeničar nije od juče prisutna na muzičkoj sceni. Ova već godinama radi i nastupa. Upravo njen glas se čuje na hitovima MC Stojana kao što su pesme "Šalji broj" ili "Ole ole".

Nedavno smo na društvenim mrežama primetili kritike na Natašin račun zbog toga što je sebi dozvolila da peva Stojanu pesme i da bude glavni vokal u njegovim hitovima, ali da je Stojan ne ubacuje u spotove koje snima za pesme koje je ona otpevala.

Mi smo pitali Natašu da li joj smeta što je Stojan ubacuje u njegove spotove, s obzirom na to da ona nije neko ko je nepoznat u muzičkom svetu.

– Ne smeta mi. Takav je dogovor sa Stojanom, On je zaista divna osoba i sigurna sam da će naša saradnja potrajati. Kako će to dalje izgledati, to ćete videti u bliskoj budućnosti - rekla je Nataša za Espreso.rs i dodala da je zadovoljna i samo sa tim što joj se u Stojanovim pesmama čuje glas.

– Za mene je dovoljno uspešno to što mi se kroz pesme čuje samo glas, a sve što treba da bude u još nekoj formi, pa i to da budem u spotu, biće ako se kockice sklope - smatra ova pevačica.