Ilda Šaulić sa porodicom
Foto: Privatna arhiva
Ilda Šaulić

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Uskoro će se navršiti godinu dana od tragične pogibije "kralja narodne muzike" Šabana Šaulića. Pevač je iza sebe ostavio suprugu Gordanu, kćerke Ildu i Sanelu i sina Mihajla. 

Ilda za portal Alo.rs u novogodišnjem intevjuu otkriva da li planira da postane mama po drugi put, kao i kako se borila sa strašnim gubitkom. Takođe, naša sagovornica otkriva sve privatne i poslovne planove za Novu 2020. godinu.

„Ljubav, sreća, radost – ceo svet...“ Nedavno si ovim rečima opisala porodičnu idilu koju si podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagramu! Da li Bojan i ti planirate da ćerkicu Emu obradujete u Novoj 2020. godini bratom ili sestrom?

- Ako me pitate da li bih želela da Ema dobije brata ili sestru, odgovor je da. Ja imam i brata i sestru i odlično znam koje je to bogatstvo. Ali, takve stvari se ne planiraju nego se dese.

Suprug ti je u popularnoj TV emisiji uputio sledeće stihove: „Sve što sreće može čoveku da pruži sa dolaskom tvojim ona mi je dala, za sve lepe dane i još lepše noći moram da ti kažem veliko ti hvala. Hvala ti za ljubav što od tebe primam, ja sam srećan čovek, srećan što te imam...“ A koje reči bi ti uputila Bojanu?

- Volim te, nisam prestala, iz srca mog nikud ne idi…

Ilda Šaulić

Bojan Vučković

Foto: Bojan Vučković

Kada bi pisala knjigu o svom životu, kako bi glasio njen naslov?

- Još mi je rano da pišem knjigu, tako da ne mogu da znam ni naslov, očekujem, zapravo da ono najlepše, po čemu bih nazvala tu knjigu, tek dođe.

Praznici su vreme očekivanja, želja i projekata, shodno tome, kakvi su tvoji planovi za predstojeću godinu?

- Iskreno, jedva čekam da se ova godina završi, i da u novu uđem sa verom da će sve biti bolje. Zato od 2020. očekujem mnogo više druženja sa publikom, nastupa, koncerata, planiram da snimim nove pesme i da se koliko god mogu posvetim karijeri. Sa druge strane, na privatnom planu samo želim zdravlje i sreću sebi i svojim bližnjima.

Da li postoji neko sećanje/ritual koje te asocira na detinjstvo u doba novogodišnjih praznika? Šta ti nedostaje?

- Volim praznike jer je to vreme druženja, darivanja, lepih emocija i još lepših želja koje razmenjujete sa dragim ljudima. Od detinjstva imam običaj da kupujem novogodišnje poklone za sve bliske ljude, pa sam to i ove godine učinila, a ono što me je uvek najviše radovalo je kićenje jelke, što sam radila sa mnogo pažnje i ljubavi. Pošto smo zbog mojih poslovnih obaveza došli u Beograd tek 27. decembra i odmah moramo ići na Kopaonik jer tamo pevam za doček Nove godine, ovo je prvi put da nisam stigla da okitim jelku u svom domu. Ali zato su tu divni prijatelji poput mog kuma Dušana Lazića, koji je došao i okitio jelku u našoj kući tako da nas je po dolasku sa puta sačakala novogodišnja dekoracija.

Ilda Šaulić

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ova godina je bila po mnogo čemu teška za tebe i tvoju porodicu. Da li se srce nakon nekog vremena izleči od rana zbog gubitka?

- Tuga i bol ne prestaju nikada, jedino što vreme učini je da se oporavite od šoka i da naučite da živite sa gubitkom.

Kada porodično budete nazdravljali za vreme praznika, sa kojim rečima ćete se setiti tvog pokojnog oca i koji trenutak ćete evocirati kao nezaboravan i besmrtan?

- Otkad znam za sebe ja sam prema svom ocu osećala ljubav, ponos i zahvalnost. Tako je i sada i to nikada neće prestati. Svaki trenutak koji smo zajedno proveli za mene je nezaboravan.

Šaban i Ilda Šaulić

Alo!

Foto: Alo!

Pesma „Suza“ te nakon deset godina „sačekala“... Da li veruješ u sudbinu?

- Da li je to sudbina, Bog ili kako god ljudi biraju da nazovu, ali čvrsto verujem u to da se stvari dešavaju sa razlogom. Tako je bilo i sa pesmom “Suza”.

Koga si prvo zagrlila i poljubila u 2020. godini?

- Svog supruga Bojana i ćerku Emu.

Tvoja novogodišnja želja čitaocima portala Alo.rs

- Želim im pre svega dobro zdravlje, pregršt sreće i da im sledeća godina na svim poljima bude uspešnija od ove.

Ilda Šaulić

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva