Ilda Šaulić
Screenshoot RTS
Ilda Šaulić

Screenshoot RTS

Foto: Screenshoot RTS

Pevačica Ilda Šaulić u novogodišnjem intervjuu otkriva da je ovo bila veoma teška godina za nju i njenu porodicu zbog gubitka glave porodice Šaulić, pevača i kralja muzike Šabana Šaulića.

- Ovu godinu ću pre svega pamtiti po snazi koju smo moja porodica i ja imali da prebrodimo najveći gubitak u životu, po ljubavi koja nas je još više vezala i po dobrim ljudima koji su bili uz mene sve vreme, na čemu sam im neizmerno zahvalna - kaže Ilda, pa otkriva kako se novogodišnji praznici slave u domu Šaulića.

- Ono što je sigurno za nas specifično je što zbog posla kojim se bavim i kojim se moj otac bavio, retko imamo priliku da budemo zajedno za Novu godinu. Ali zato uvek sve nadoknadimo u danima praznika - priča Ilda.

U Novu godinu Ilda ulazi radno, ali njena najveća podrška u najluđoj noći ne izostaje. Naime, dok Ilda bude nastupala, njen suprug i ćerka će je sve vreme pratiti.

- Ove godine imam sreću da pevam na Kopaoniku, pa će i suprug i ćerka poći sa mnom i bićemo zajedno za doček – otkriva Ilda.

Ilda Šaulić

Masanori Jošida

Foto: Masanori Jošida

Za pevačicu Ildu Šaulić 2019. godina je bila veoma teška i bolna. Naime, porodica Šaulić je doživela veliki gubita kada je tragično nastradao kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a za naš portal Ildda otkriva da li je njen otac bio taj koji je uvek držao porodicu na okupu.

- Moj tata je bio taj koji je uglavnom bio odsutan za neke bitne datume jer je morao da radi, dok je mama bila ta koja nas je okupljala. Ali, zato su trenuci koje smo mogli da provedemo zajedno bili još značajniji i ostaće nezaboravni za mene dok sam živa - kaže Ilda.

Iako je imala veoma lepo detinjstvo i dobijala mnošto poklona za praznike i rođendane, Ilda najviše ceni i ponosna je na ljubav i pažnju koja nikad nije manjkala u njenoj porodici.

- Verovali ili ne, ne sećam se nijednog poklona koji sam dobila, ali ono čega se sećam su ljubav, pažnja i vreme koje smo provodili na okupu. To su za mene neprocenjivo vredne stvari.

Ilda Šaulić

printscreen

Foto: printscreen