Ilda Šaulić
Screenshoot RTS
Ilda Šaulić

Rajko Ristić/Alo!

Ilda Šaulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Ilda Šaulić nakon pauze od četiri meseca, koju je napravila zbog smrti oca Šabana Šaulića, vratila se na scenu, a za „Alo!“ je otkrila da su joj nedostajali nastupi i da joj je muzika pomogla da prebrodi težak period.

PROČITAJTE JOŠ:

Ilda Šaulić

printscreen

- Kada sam izašla na binu i počela da pevam, bilo je mnogo drugačije nego kada je tata bio živ. Međutim, znala sam da moram da se vratim na scenu i da će na početku biti teže nego inače. Znate kako kažu, svaki početak je težak. Muziku izuzetno volim, ona je veliki deo mog života, a i bila je velika ljubav moga oca. Uz pesmu i moju porodicu uspela sam da prebrodim ovaj težak period. Tata ne bi voleo da prestanem da se bavim muzikom, on je sigurno srećan što sam se vratila na scenu. Uvek sam govorila da muzika spaja ljude i da pomaže u kriznim trenucima - rekla je Ilda i dodala da će na svojim nastupima pevati očeve pesme.

Ilda Šaulić

Nenad Vujanović/Alo!

Ilda Šaulić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Njegove pesme ću od sada uvek pevati na svojim nastupima, to će biti deo mog repertoara, kao neka tradicija. Tatine pesme pevaju mnoge kolege, ali niko to ne može da radi kao što je on radio - rekla je pevačica i ispričala da je primetila da njena ćerkica Ema ima dara za muziku.

- Mnogo bih volela da ona krene mojim i Šabanovim stopama. Već sam primetila da ima tu žicu, tako da ako bude želela da se bavim muzikom, ja ću je podržati. Nije mi bitno da li će svirati neki instrument ili će baš odabrati pevanje. To je dar od boga i ako Bojan i ja prepoznamo da Ema to želi, bićemo tu da je usmerimo i pomognemo - ispričala je Šaulićeva za „Alo!“. 

PROČITAJTE JOŠ: