Money
Alo!
Money

Alo!

Money, Foto: Alo!

Ova žurka održavaće se jednom mesečno i imaće za cilj da bira svakoga meseca najlepšu devojku koju će očekivati vredne nagrade.

Money

Alo!

Money, Foto: Alo!

Na splavu ste mogli videti poznate iz raznoraznih branši. Definitivno veliki obožavaoci ove muzike kao što su Leon, nije zaobišlo prestonički splav.

U potrazi za dobrim provodom na splav su dosli Branislav Lečić i Sergej Trifunović, koji su se sa društvom provodili do ranih jutarnjih sati.

Money

Alo!

Money, Foto: Alo!

Pevačica Teodora Dzeferovic, takođe je odlučila da baš na ovom splavu provede ludu letnju noć, sa dragim prijateljem fotografom Dušanom Petrovićem kao i Daniejla Karić sa suprugom Ivanom Mileusnićem.

Takođe je poznato da sportisti vole ovu vrstu muzike, a budući da se na ovom mestu može čuti najkvalitetniji zvuk ovog muzičkog pravca, dobru zabavu nisu želeli da propuste igrać Intera Ivan Perišić kao i host žurke koji je bio fudbaler Montpeljea Mihajlo Ristić.

Money

Alo!

Money, Foto: Alo!

Ako niste posetili splav Money do sada, budite sigurni da čim kročite shvatićete zašto je ovo mesto posebno i drugačije od ostalih.

Money

Alo!

Money, Foto: Alo!

 

Tagovi