Maja Berović
Screenshoot Instagram
Maja Berović

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Iako je još od muzičkih početaka pre 13 godina imala velike hitove, Maja Berović je tek u proteklih par godina stekla status jedne od najpopularnijih pevačica na našim prostorima.

Maja Berović

Promo

Foto: Promo

Podsetimo, Maja je prvi album izdala 2007. godine, a odmah se izdvojio hit koji se i danas rado sluša - "Džin i limunada".

U godinama koje su usledile nizali su se albumi koji su sve više proširivali popularnost Berovićeve na ceo Balkan, a publika je izdvojila pesme kao što su: "Djevojačko prezime", "Djevojka sa juga", "Alkohol"...

Maja Berović

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Ipak, u sam vrh popularnosti dovela ju je saradnja sa bosansko-hercegovačkim duom koji čine Džala Brat i Buba Koreli, a kruna karijere svakako je bila eks-ju turneja koja je obeležila prethodnu godinu.

Iako Maju svi znaju po njenom devojačkom prezimenu Berović, malo ko zna da u njenoj ličnoj karti stoji prezime koje je prihvatila kada je izgovorila sudobnosno "da" emotivnom partneru Alenu.

Maja Berović

E-stock/Ivan Dobričić

Maja Berović, 

Naime, kada god se nađe na graničnim prelazima pevačica izazove čuđenje carinika s obzirom na to da joj u dokumentima stoji ime Maja Dragosav.