Dea Đurđević i Mladen Mijatović
Screenshoot Instagram
Dea Đurđević i Mladen Mijatović

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Izvor blizak voditeljki otkriva kako je Dea trenutno, te zbog čega je nakon 20 dana od nesreće i dalje izolovana, ali i kada će se znati nešto više o stanju njene ruke.

"Dea se i dalje nalazi u šok sobi, i dalje se ne zna šta će biti sa rukom. Sve informacije koje o tome izlaze su totalna nagađanja i spekulacije, jer čak ni najbliži ne znaju još uvek ništa, pa ni lekari ne mogu da tvrde niti da daju tačne prognoze. Drugo, ono što lekari govore to se baš i ne uzima zdravo za gotovo, jer oni nikad i neće da kažu ono što je realna situacija. Lekari često govore što negativnije da bi pripremili na najgore", priča izvor blizak Dei, i priznaje da su svi i dalje jako zabrinuti kada je reč o voditeljkinoj ruci, ali da se svi nadaju najboljem, te da je jedino što u ovom trenutku mogu je da pozitivno razmišljaju.

Mladen Mijatović, Dea Đurđević

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Nadu za Dein potpuni oporavak uliva i to što je prva operacija mogla da se obavi odmah pošto je dovedena na Urgentni, jer unutrašnjeg krvarenja nije bilo, iako je sudbina njene ruke međutim i dalje neizvesna, kaže izvor. Upravo zbog tog razloga, Dea se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege.

"Za nju je dobro to što je u šok sobi. Nije to ničiji hir, već je dobro zato što je izolovana od sveta i informacija koje mogu da utiču i na njeno psihičko stanje. Samim tim je smanjena i mogućnost za neku infekciju, nema poseta i sve je to dobro za nju. Niti ima telefon kod sebe, niti Ajped, baš nikakvu spravu za komunikaciju, nema TV, nema baš ništa kod sebe. Dakle totalno je izolovana. U šok sobu ne može niko da uđe. Njen dečko Mladen može da uđe do šok sobe, gde se nalazi lekarska soba, i može da je vidi isključivo kroz staklo. Dakle, čak ni on nema mogućnost da je dodirne, da je poljubi ili bilo šta slično", kaže izvor, i dodaje kako ni pored svega toga Dea ne tone. Psihički je izuzetno stabilna.

Dea Đurđević

E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

"Ono što je bitno je da je svesna svega što se desilo, i svega što se dešava. Nije imala neke veće promene raspoloženja čak ni pošto je onaj prvi šok prošao. Psihički je ona odlično i bolje nego što je bilo ko verovao da će biti, a za jedno sedam do deset dana od ovog trenutka očekuju se novosti vezano za njeno stanje. Tada bi trebalo da bude operisana još jednom, i tada će neke stvari već moći preciznije da se kažu", završava izvor.