PRE TAČNO 22 GODINE UBIJENA JE CECINA KUMA! Heklerom su je OTERALI U SMRT, a priča o njenom životu zalediće vam KRV U ŽILAMA!

Imala je samo 25 godina.

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović
Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: EPA

Maja Pavić, još kao srednjoškolka, zbog lepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san. 1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo.

 

Sa Cecom se upoznala 1993. godine kada je angažuje štab Arkanove SSJ da vodi promotivne skupove i stranke.

- Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog samo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisije - pričala je Cecina kuma tada za domaće medije.

Maja Pavić
Maja Pavić, Foto: Printscreen

I, dok se bar javno nije znalo, a tajno šaputalo o venčanju Cece i Arkana, u stanu porodice Pavić Ceca je upitala Maju: "Da li želiš da mi budeš kuma na venčanju?"

Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan
Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen Youtube

- Pristala sam naravno - pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja. Imala je osećaj kao da se ona udaje. Maja Pavić je tada otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.

- Na jedvite jade, preko silnih veza, uspela sam da ga dovedem pred kamere. Emisija je trajala pola sata i bila je veoma zapažena - pričala je Maja.

 

U vreme Cecinog venčanja, u tekstovima o njihovoj svadbi bilo je reči i o kumi, pa je Pavićeva tada bila upitana da li i u njenom životu postoji neki muškarac.

- Postoji. To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje - pričala je. I trajalo je, sve do 15. februara 1997. godine. U ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena beogradskog i evropskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla, u Francuskoj ulici, pred Klubom književnika. Maja je tada imala 25 godina.

 

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, poslednjih godina je delovalo da se povukao i da želi mrniji život. Sve češće je viđen kako opušteno sedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt.

Ceca  i Željko Ražnatović
Ceca i Željko Ražnatović, Foto: EPA/Miloš Jelesijević

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi