PRESELA JOJ SVADBA KARIĆA Haris urlao na Radu zbog Milana Stankovića! Uplakana zvala sestru upomoć!

Ljubomoran...

Rada Manojlović i Haris Berković
Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: Rajko Ristić

Rada Manojlović bila je jedan od zvanica na svadbi Danijele Karić i Ivana Mileusnića, a razlog zbog koga je kasnila dva sata jeste njen dečko Haris Berković i njihova žestoka svađa zbog Milana Stankovića. Pogledajte OVDE fotografiju Rade Manojlović zbog koje nećete zaustaviti suze!

"Rada je trebalo da dođe sa Harisom, ali kada je ovaj čuo da sede za stolom s njenim bivšim dečkom Milanom Stankovićem , odustao je od slavlja. Rada ga je molila da se ne glupira jer svi znaju da je sa Milanom u super odnosima, ali Haris je rekao da ne može da podnese da novinari posle pišu kako ona sedi sa bivšim i sadašnjim dečkom. Još je rekao da on preko tih stvari ne može da pređe, da je takav, da mu to smeta. Rada se rasplakala, razmazala joj se šminka, on je usred svađe izašao iz stana... Ukratko čitava drama", priča izvor blizak paru i dodaje:

"Rada je onda pozvala sestru Maju, koja je inače završila kurs za profesionalnog šminkera, i ona je od uplakane i iznervirane Rade napravila svežu lepoticu. Pomogla joj je da se spremi kako ne bi došla poslednja na venčanje. Tokom večeri Rada je sedela odmah do Vesne Zmijanac i Milana Stankovića i sve vreme s njim ćaskala ne skidajući osmeh sa lica, a onda je sa svojim bivšim otpevala i nekoliko dueta."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

..od kad sam bez tebe ostala 🎶🎤❤ @radamanojlovic #live #konagranijabuka #svadba #vilajelena

A post shared by RADA MANOJLOVIĆ ❤ (@radamanojlovic.blog) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi