Halid Muslimović
Rajko Ristić/Alo!
Halid Muslimović, Sara

Printscreen

Halid Muslimović, Sara, Foto: Printscreen

Popularni pevač Halid Muslimović (58) našao se u centru skandala kada ga je izvesna Sonja Bašić poreklom iz Bosne i Hercegovine, a sa prebivalištem u Australiji optužila za navodnu novčanu prevaru u iznosu od 400.000 dolara.

Kada su se sreli, kako tvrdi Sonja, pevač ju je izbacio iz automobila, a potom pretukao.

Halid je rekao da ju je upoznao davno, dok je kao njegov fan dolazila na koncerte.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ja je znam 20 godina. Znam je sa koncerata, ona je moj fan. Imam fotografiju koju je meni ona jednom poslala, kada smo se upoznali - rekao je Muslimović.

- Ne mogu puno da pričam zato što je u toku sud i neke stvari moram zadržati dok se to ne završi. Sada mogu da kažem da je to laž, manipulacija, ucena, na kraju krajeva treba da se uporede, u poslednjih godinu dana, tekstovi i njene izjave, sve će vam se reći. Ništa se ne poklapa! - objašnjava on.

Halid Muslimović

Rajko Ristić/Alo!

Halid Muslimović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevač negira da mu je Sonja poslala 400.000 dolara, ali ne krije da su poslovno sarađivali jedan period.

- Znate li vi koliko je to novca? To je hrpa novca, to je blefiranje iz nekih njoj poznatih razloga, dole u Australiji, pa se vadi na to. To je laž i manipulacija! Jeste da nije baš lepo, ali šta ću - objašnjava pevač.

Halid Muslimović, Sara

Printscreen

Halid Muslimović, Sara, Foto: Printscreen

- Mi smo pravili neki biznis, ona je meni radila neke koncerte, ja sam odrađivao... Ona meni nekada pošalje moj novac... uglavnom smo pravili balans. Međutim, tu nije u pitanju novac, već nešto sasvim drugo. Ima tu malo i ucene i svega - priča Halid.

Podsetimo, Sonja je u svojoj ispovesti otkrila da je došla u Bosnu da se suoči sa pevačem, a da ju on tada navodno izbacio iz kola i pretukao.

Veljko Ražnatović namerno objavio Anastasijinu sliku iz detinjstva! Pevačica pocrvenela od stida!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 21.10.2019. 14:30 Iznenadio je! Anastasija, Veljko, Foto: Printscreen Instagram Veljko Ražnatović iznenadio je svoju sestru Anastasiju tako što je na Instagramu izbacio njenu sliku iz detinjstva! ONA SPAVA U KOLIMA, A JA U STANU OD 300.000 EVRA! Milica Pavlović uputila strašne prozivke Radi Manojlović!

 

- Ona prvo nije došla da se suoči sa mnom. Ona je žena koja je pokušala neki biznis u Bosni, tada je bila pijana, popila je litar i po čivasa, postoje svedoci. Žena je bila agresivna i pijana, tako da ja sa tim ništa nemam. Bio sam dobronameran da joj pomognem u njenom biznisu, da je tu noć odvezem tamo gde je stanovala. Ali, ona je tražila više, što se nije uklapalo ni u moju etiku, ni u moj život - objašnjava pevač.

Halid Muslimović

Masanori Jošida/Alo!

Halid Muslimović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Ona da je pametna ne bi istrčavala, ona sam sebi pravi problem sada sa Australijiom. Ona spominje velike pare, moraće da odgovara u Australiji, jer ako ga je dala - kako ga je dala? Odakle joj i da li je platila porez? Ona samu sebe svojim tračem uvaljuje - zaključio je Halid.

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!