Halid Bešlić
Rajko Ristić/Alo!
Halid Bešlić

Rajko Ristić/Alo!

 Foto: Rajko Ristić/Alo!

Sinoć je zapaljena diskoteka u Lincu čija je vlasnica bila srpkinja Biljana Savić. Tom prilikom za dlaku je sigurnu smrt izbegao naš poznati pevač Halid Bešlić.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, drama se odigrala pre nego što je diskoteka otvorena za posetioce, ali je u požaru povređeno jedno lice.

Izvor blizak celoj situaciji ispričao je za Alo.rs sve detalje drame.

"Došao je nepoznat čovek, kog smo kasnije videli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, na koji ulaze velike zvezde kada nastupaju u toj diskoteci. Halid Bešlić je imao probu, jer je večeras trebao da nastupa. Halid se u diskoteci zadržao do 21h, a nakon 25 min dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije", otkriva nam izvor.

Diskoteka, požar

Alo!

Foto: Alo!

On nam je otkrio i da je napadač imao saučesnika, ali i da ima povređenih.

"Cela diskoteka je izgorela. Kanisterima je taj čovek polio diskoteku i sve zapalio. Zajedno sa njim je bio i suučesnik. U ekspoloziji je bačen na deo gde je bila rasveta i dj pult. Tom prilikom njemu (napadaču) je slomljena noga i prebačen je u bolnicu gde je hitno operisan zbog otvorenog preloma", govori nam izvor i dodaje:

"Nije samo diskoteka izgorela, već i cela zgrada je uhvaćena ogromnim plamenom. Procen štete samo inventara u sklopu diskoteke procenjuje se na 1.000.000 evra."

Klub, požar

printscreen

Foto: printscreen

Vlasnica je potresena celom situacijom i nije joj jasno ko je imao cilj da uništi njenu diskotetku.

"Do sada se nikada nije ni jedan incident desio, zaista ne znam zašto bi i kome moj klub bio na meti", rekla je Biljana.

Na svu sreću, sve je bilo osigurano pa će osiguranje pokriti štetu.