"BOLJE DA POGINEM NEGO DA OSTANEM INVALID" Gruovo jezivo predskazanje! Pred smrt se poverio prijateljima, zaledićete se od njegovih reči!

Gruov poslednji razgovor!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Dalibor Andonov Gru preminuo je u ponedeljak 9. septembra kada je prilikom vožnje kajta pao u Dunav. Repera su čamcem izvukli kod Nautičkog kluba Zemun, a više o tome pročitajte OVDE.

Kako prenosi Kurir, Gru je planirao da provede s drugarima nekoliko dana u Crnoj Gori.

-U poslednjem razgovoru mi je rekao: "Čekajte me na Adi Bojani, stižem narednog vidkenda." Bio je pun života. Nikada nismo pričali o smrti. Svakog dana bi nas upitao kako se provodimo. Velika tragedija sve nas opominje da jedan trenutak može da promeni sve - kaže jedan reperov prijatelj iz Crne Gore. Fotografije sa mesta nesreće pogledajte OVDE.

On je često s prijateljima govorio o tome kako mu život visi o koncu zbog adrenalina. Upravo je o tome nedavno razgovarao s jednim bliskim prijateljem koji ne želi da mu se spominje ime. 

SLEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA Đus zanemeo zbog Gruove smrti! Otišao kod njegovog oca, a nedavno je ovo rekao o reperu!

- Očajan sam. Svi smo očajni. Porodica, prijatelji, poštovaoci njegovog lika i dela, ma svi koji su ga poznavali, ali i koji ga nisu poznavali - kroz suze započinje razgovor reperov drug sa kojim se prošle srede našao posle surfinga.

Dalibor Andonov Gru, mesto nesreće
Dalibor Andonov Gru, mesto nesreće, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Taj dan sam ga poslednji put video. To uzbuđenje koje je on imao posle kajtinga ne mogu da vam opišem. Sto puta sam mu rekao: "Brate, olabavi. Koji će ti đavo, može vetar da ti napravi sra*e i ode u tri lepe. Ostaćeš bogalj ako ti se nešto desi." Govorio sam mu to ne da bih li ga trgao iz tog opsesivnig stanja prema ovom sportu. Međutim on se samo nasmejao i rekao mi: "Brate, bolje da umrem nego da postanem invalid" - kaže reperov prijatelj.

POSLEDNJI PUT VIĐEN SA RANCEM NA LEĐIMA! Ispovest prvog komšije pokojnog Grua! Otkrio ko je pred smrt video repera i šta je tada radio!

On ističe da su se jednom poslađavli zbog skijanja.

- Istraživao je litice. To ga je izazvalo. Voleo je da se spušta sa što većeg i strmijeg vrha. Pre nekoliko godina smo bili zajedno na skijanju i isprevrtao se samo tako. Nije mogao da stoji na nogama. Tada je bio na ivici života i smrti. Spasioci su došli i pomogli da se izvuče iz snega, nije mogao da se pomeri.

OPASNI SPORTOVI, MUZIKA I PORODICA! Gruov život kroz fotografije! Za nas će uvek biti tu!

Sve se završilo kako treba, ali smo se zbog njegovog istrživačkog poduhvata posvađali jer mi je to zimovanje preselo. Rekao sam mu:

"Čoveče, ti ne možeš da skijaš kao sav normalan svet i da se spuštaš normalno, nego tražiš đavola." Ništa mu nije dopiralo do mozga. Voleo je opasnost, adrenalin, brzinu i nažalost ni malo se nije plašio smrti. Bio je neustrašiv. Voleo je život, ali više je voleo taj prokleti adrenalin. Izgubili smo prijatelja i ovu bol niko ne može da ublaži - kaže sagovornik.

Dalibor Andnonov Gru
Dalibor Andnonov Gru, Foto: printscreen

Podsećamo da je Dalibor Andanov Gru bio svestan rizika koji nose ekstremni sportovi, koji su ga nažalost odveli u smrt. Reper je poginuo u ponedeljak po podne vozeći kajat na dunavu, a svoju tragediju kao da je predosetio. 

Evo kada će Gru biti ispraćen na večni počinak!

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 10.09.2019. 12:26 - 10.09.2019. 16:19 Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, juče je tragično izgubio život. Dalibor Andonov Gru, Foto: Masanori Jošida/Alo! Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je juče u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

BONUS VIDEO:

Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi