Danica i Gru
Foto: Instagram/printscreen
Danica i Gru

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Proslavljeni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra 2019. godine na kajtu na Dunavu blizu Zemuna i iza sebe ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina Relju i Vuka i mnogobrojne prijatelje, kolege i fanove.

Danica Andonov još ne može da se pomiri s činjenicom da njenog supruga Dalibora više nema. Neutešna i u crnini, nastavila je da živi, misleći pre svega na osećanja svoja dva naslednika, koje je dobila u braku s reperom. 

Dalibor Andonov Gru

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

- Pogled, pa čak i hod Gruove supruge nosi u sebi tugu. Četiri meseca nakon njegove pogibije, još više se okrenula svojim naslednicima i takoreći vodi povučen život, iako je poznato da se još na početku braka i po rođenju prvog sina posvetila isključivo porodici, a pre svega deci, rekavši zbogom karijeri modela u čemu je bila, i te kako, uspešna, a na Daliboru su bile finansije - ističe dobro obavešteni izvor za portal Alo.rs.

- Danica lavovski obavlja sve obaveze, ali u srcu nosi teret stravičnog gubitka, koji s vremenom ne jenjava, već još više pritiska dušu. Ovo su prvi novogodišnji praznici koje će Relja i Vuk proslaviti bez oca, a njihova majka daje sve od sebe da se život nastavi kako mora i treba. Prosto, Dalibor bi to i želeo - zaključuje naš izvor.

Gru sa porodicom

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Svi znamo ko je bio Gru. Njemu je porodica bila sve u životu, često je sa njima provodio vreme... Njegova najveća mana je bila ta što je voleo mnogo te ekstremne sportove - istakao je nakok pogibije repera Jurica Stanković, Gruov veliki prijatelj.

Daliborova udovica se ne oglašava za medije i nastoji da sa dostojanstvom iznese svoj gubitak i stvori bolje sutra za svoje sinove.

Gru

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube