Građani o novčanoj pomoći države za pevače: "Bezobrazni su i ismevaju narod!" (VIDEO)

Portal Alo.rs na terenu!

anketa
Foto: Alo.rs

Mnoge domaće estradne ličnosti otvoreno su pričale da su u finansijskoj krizi zbog toga što ne mogu da nastupaju i da se nadaju da će zabrana velikih okupljanja ubrzo da bude ukinuta kako bi mogli da počnu da rade i zarađuju.

Neki su čak i apelovali da se pomogne pevačima i pevačicama u ovoj kriznoj situaciji, ali sa druge strane ima i onih koji se ne žale, nego imaju određenu ušteđevinu zbog koje nemaju o čemu da brinu.

Pevači
Foto: E-stock/Alo!

Nekoliko poznatih ličnosti koje do sada nisu pričale o tome koliko su finansijki ugroženi zbog pandemije koronavirusa, pa su mnogi od njih otkrili da se trenutno teško nose sa situacijom u kojoj su već nekoliko meseci (detaljnije klikom OVDE).

Ekipa portala Alo.rs prošetala je beogradskim ulicama i popričala sa građanima na ovu temu, a evo kakav su sud oni dali na ovu temu:

Dajte vaš sud na ovu temu: Da li država treba da odobri estradi novčanu pomoć?

Ukupan broj glasova: 636

 • Da, njihova profesija i egzistencija su ugroženi!: 4% (26)
 • Ne, dovoljno su zarađivali. Zašto nisu štedeli?: 88% (561)
 • Nemam mišljenje na ovu temu!: 8% (49)

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  14/08/2020 - 19:15
  Pre Korona krize cak i ona pocetnija furala je markiranu gardebobu, bembaru ili audija,svaka za kratko vreme svoju gajbu, skupa i luksuzna letovanja - sta je sada ? Pocnite to da prodajete ako necete na zemlji da radite !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi