ŠOK! OGLASIO SE ŠAULIĆEV MENADŽER Gordana za Šabanove nastupe uzela unapred 400.000 EVRA?! Otkrio sve detalje dogovora

Morao je da se oglasi.

Gordana Šaulić
Gordana Šaulić, Foto: E-stock

Nedavno se u medijima pojavila priča da su navodno menadžer tragično nastradalog kralja folka Šabana Šaulića i njegova udovica Goca profitirali od pevača, zakazivajući mu nastupe do čak 2021. godine.

Mediji su pisali da su njih dvoje su na taj način uzeli više od 400 holjada evra. Zbog svih ovih navoda oglasio se Šabanov menadžer koji je demantovao to.

Izjavu Sabita Derviševića prenosimo u celosti:

- Nisam mislio da reagujem na ovaj odvratni naslov u ovom tabloidu, al ipak morao sam, samo zbog onih koji me ne poznaju dovoljno.Da pojasnim neke stvari iz ovog naslova i sta je povod ovome svemu. Naziva me novinar i tvrdi da su zasuti pozivima od vlasnika klubova zbog novca koji je uzet od strane mene i Gordane da se ja ne javljam nikome i da se pravim lud. Takođe da se Gordana isto ne javlja. Spominjajući cifru od 400.000€! Ne treba pametnom objašnjavati da svaki čovjek koji je u biznisu, a ode iz života nesrećnim slučajem, ostavlja iza sebe mnoge želje neostvarene, kao i posao koji je radio nedovršen, tako da se tu nema šta dodati, osim da je zaista ostalo nekih termina za odraditi koji su plaćeni. Ali pominjati 2021. godinu i 400.000€ pa nagađanja oko osiguranja i razne spekulacije zaista je to van pameti. Sto je najtragičnije u svemu, navodi se da ja tvrdim, da je Gordana uzela novac do 2021 g. Pa molim vas, zasto da ja to kažem za zenu sa kojom sam sarađivao tolike godine? Pogotovo što je to notorna laž. I priča da smo nedostupni i da izbegavamo poverenike. Šta želim još istaći, opšte je poznato da se honarar pretežno plaćao pre nastupa. Pa se pitam šta ima tu loše u svemu kad ti narod veruje i plaća? Zasto ne bi naplatio.To bi radio svaki pevač, da ima takav status, ali ne mogu to zadovoljstvo sebi priuštiti da traže isplatu pre nastupa, jer bi ostali bez posla. Pošto su navikli da ih skraćuju u slučaju slabe posete itd. Zar nije uspeh u životu da dođes do toga da te ljudi poštuju, i da ti plate za ono što žele od tebe? Bilo o kom biznisu da je reč, ne samo kad je muzika u pitanju. Ili da vam neko pozajmi novac da bi vi uspeli u životu. Ali je izgleda na Balkanu sramotno reći da si pozajmio novac da bi uspio. To je u stvari tvoj uspeh kad imaš takve prijatelje oko sebe koji ti mogu pomoći da bi ostvario snove i uspeo u životu. Samo teški kompleksaši kriju da su dužni, a jadni ne znaju da je zadovoljsvo reći da ti je neko pomogao, jer tad možes pokazati da vrediš kad imas prijatelje - mapisao je Sabit na svom Fejsbuk profilu.

Šaban Šaulić i Gordana Šaulić
Šaban Šaulić i Gordana Šaulić, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi