DNK
Promo
DNK

Promo

DNK, Foto: Promo

Nova neobična životna priča ove srede od 22:45 časova odvela je ekipu emisije “DNK”, na čelu sa voditeljkom Natalijom Simović, u Kruševac. Natalija će i ovog puta pokušati da unese mir i raščisti nerešene porodične odnose.

Pomoć u emisiji “DNK” ove srede zatražio je Goran, koji želi da proveri da li je biološki otac petoro dece koje je dobio u braku sa Majom.

DNK

Promo

DNK, Foto: Promo

Problemi su se javili još na početku njihove veze – kada je Goran počeo da sumnja da je Maja imala čak nekoliko partnera. Zbog toga, Goran nije mogao da se smiri i da veruje Maji, te i dalje misli da je ona tokom čitavog braka bila u paralelnim vezama.

Kako je rekao Nataliji, sumnja da su deca njegova, zbog čega je voditeljka rešila da čuje i drugu stranu – Majinu priču. Maja joj je priznala da je bila neverna, ali je rekla i da ju je Goran varao.

DNK

Promo

DNK, Foto: Promo

- Dakle imala si odnos sa bivšim partnerom? – upitala je Natalija.

- Pa sad... – bila je zbunjena Maja.

Natalija je od Gorana i Maje saznala još jednu bitnu stvar. Naime, njihovo prvo zajedničko dete završilo je u hraniteljskoj porodici. Goran nije želeo da ga prizna, jer je sumnjao u očinstvo, da bi onda i Maja napustila dete, zbog čega ga je socijalna služba dala hraniteljskoj porodici.

DNK

Promo

DNK, Foto: Promo

Kada je Natalija upitala Gorana zbog čega su se Maja i on tek tako odrekli deteta, pokušao je da opravda ovaj postupak.

- Nisam ja tu dao ništa, ispalo je nešto mnogo komplikovano – počeo je Goran da se pravda.

- I ona ga se tako odrekla, jer ti tako sumnjaš, i ona kaže “Neću ga onda ni ja” – upitala je Natalija Gorana.

DNK

Promo

DNK, Foto: Promo

Da li je Goran zaista otac Majine dece i šta se zaista dogodilo među njima, saznaćete u još jednoj uzbudljivoj epizodi emisije “DNK” u sredu 11. decembra od 22:45 časova na TV Pink!