Sandra Obradović
Alo!/Masanori Jošida

Njene nage fotografije su sve češće dospevale do javnosti, a nakon rijalitija je ušla u emotivan odnos sa pevačem Slobom Vasićem.

Mediji su brujali o njihovom odnosu jer je nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" tada bio veoma zastupljen u javnosti, a mnogi tvrde da ju je tada obasipao skupim poklonima.

Potom je na red došla još jedna veridba i to sa sestrićem Bogoljuba Karića - Aleksandrom Nedeljkovićem, međutim, ni ona nije bila dugog veka. Pričalo se da je bila u vezi i sa poznatim biznismenom Ćazimom Osmanijem, ali se ona nije preterano "borila" da to demantuje u medijima.

Sandra Obradović

Alo!/Masanori Jošida

Sandra Obradović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Bilo je posle njega još veza i veridbi, pa čak i sa poznatim biznismenom iz Švajcarske. Ono što se nedavno desilo u životu Sandre Obradović nije bilo prijatno ni za gledanje, ni za slušanje. Naime, čovek sa kojim je dobila sina, snimio je Obradovićevu u alkoholisanom stanju i optužio da nije dobra majka, dok je Sandra njega prijavila za nasilje.

On joj je prilikom tih svađa oduzeo i dete ali je odlukom suda brzo vraćeno u njen dom. Posle cele frke i haosa, šuškalo se da su se i pomirili, ali se bivša manekenka ni tim povodom nije oglašavala.

Inače, Sandra se danas ne bavi modelingom nego ima biznis koji je vezan za iznajmljivanje automobila.