"BIĆU STROGA SVEKRVA, TEŠKO ĆE MI UGODITI" Goga Sekulić otkrila koliko ju je rođenje sina promenilo, ali i šta joj svi ZAMERAJU!

Pevačica Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović 27. maja krstili su sina Vasilija Andreja u Manastiru Ostrog, a nedavno su u Beogradu upriličili proslavu za prijatelje i članove porodice.

Goga Sekulić
Goga Sekulić, Foto: Miloš Rafailović/E-stock

U razgovoru za „Alo!“ Goga je otkrila koliko ju je rođenje sina promenilo. 

- Sada konačno mogu da kažem da sam najsrećnija žena na svetu i da sam to apsolutno zaslužila, a na proslavi krštenja mog sina bile su moje bliske kolege i koleginice, ali samo one sa kojima se dugo družim i na čije ja proslave idem. Osim njih, slavili smo sa kumovima, porodicom i najužim krugom ljudi - istakla je ona, te otkrila kako ju je materinstvo promenilo. Pogledajte OVDE zbog čega se Goga plaši crne magije!

Goga Sekulić
Goga Sekulić, Foto: Miloš Rafailović/E-stock

- Prava sam crnogorska majka. Svi me zezaju da stalno i jedino o sinu pričam, da uvek počinjem rečenicu sa: „Moj sin i ja...“. Ko zna kakva ću svekrva da budem. Teško će mi ugoditi bilo koja - rekla je kroz smeh pevačica i dodala da od kada je postala majka, nema vremena nizašta.

Sandra Afrika se vratila bivšem!

Pevačica Sandra Afrika, koja je nedavno raskinula vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, vratila se bivšem sa kojim je bila u vezi više od deset godina. Naime, Mikiša je ujedno i Sandrin menadžer, a na proslavu krštenja Goginog sina odabrala je da joj bude partner i pratilac.

- Svi se uklapamo prema bebi i ako treba s nekim da se vidim, zamolim ga da dođe u kafić blizu moje zgrade kako bih mogla da izađem sa sinom - kaže Goga. O proširenju porodice pak, kako kaže, ne razmišlja. 

- Trenutno mi je bitan samo sin. Želim da mu se posvetim što više. Ja bih volela da imam petoro dece i to sam oduvek govorila, ali mislim da treba da se posvetim sada samo njemu, pa ćemo videti da li će u budućnosti dobiti brata ili sestru - kaže Goga za „Alo!“.

Kako je „Alo!“ saznao, osim Gogine najuže familije, u prestonički restoran došle su i kolege, a među prvima su stigli Radiša Trajković Đani, Sandra Afrika, Katarina Grujić, Dara Bubamara, ali i Duško Šarić, Zoran Ajković Ajkula i Nebojša Bojović. Oni su, kako smo saznali, u restoranu ostali i nakon fajronta, a njihovo brojno privatno obezbeđenje trudilo se da sve prođe u najboljem redu. Pogledajte OVDE šok intervju Goge Sekulić u kome je sve otkrila!

- Ajkula, Šarić i Bojović su Gogini kumovi i maltene članovi porodice. Među njima vlada ogromno poštovanje, a druže se već godinama - rekao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici i otkrio da su gotovo sve zvanice malom Vasiliju poklonile kovertu s novcem.

 Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi