Ivan Marinković i Goca Tržan
Alo!
Goca Tržan

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Goca Tržan

Masanori Jošida/Alo!

Naime, Goca je do sada podnela čak tri krivične prijave zato što Ivan Marinković ne plaća alimentaciju i ništa se nije promenilo.

"Prava koja žene traže na sudu nisu njihova prava već prava deteta. Ja tražim pravo mog deteta da ga njegov roditelj izdržava i tu nema diskusije. Država bi trebalo da napravi fond za samohrane majke koje ne uspevaju da naplate dugovanja od očeva", rekla je Goca.

Pevačica i njena ćerka Lena još od 2011. godine, tačnije od razvoda bračnog para, nisu imale nijednu uplatu od Ivana.

"Tako je, nijednu uplatu od Ivana Marinkovića, i te tužne priče da ja hoću njemu da uzmem nešto jesu gluposti na koje nasedaju krezave osobe koje misle da pare trebaju meni, a zapravo to su pare našeg deteta. Od tih priča mi se povraća. Kamata ide svake godine i ja planiram da to naplatim. Ne pada mi na pamet da išta oprostim jer meni niko ništa u životu nije oprostio niti dao, već sve što imam krvavo sam zaradila i krvavo zaslužila. Prema tome - ne praštam ništa", bila je oštra Tržanova za Svet.

Goca Tržan

Ana Paunković/Alo!

Foto: Ana Paunković/Alo!

Ona je svesna i da će takvim postupkom oterati bivšeg muža u zatvor, ali i za to se ne potresa.

"To je pravna stvar. Ja nemam emociju prema tom čoveku i da nemam dete s njim, nikada u životu ne bih ga srela. Ali ja ću njeno pravo da isteram do kraja i neće mi biti žao. Naravno, neću ga ja strpati u zatvor već njegov postupak. Ako ne plaćaš infostan dođu izvršitelji i naplate šta si dužan. E pa što moje dete ima manje pravo od infostana? Sve žene treba da daju primer svom detetu kako da se sutra bori za sebe - ako digneš ruke i popustiš i ne tražiš pravo, onda daješ primer deci da neko može da ih maltretira, a to nije u redu", zaključila je Goca za Svet.

PROČITAJTE JOŠ: