"ALAVA GU*ICA, SIGURNA SMRT!'' Goca Tržan nikad surovija: "Talenat k'o paukova jaja, a u bekstejdžu hoće belu palmu!"

Uvek je bila iskrena i britka na jeziku.

Goca Tržan
Foto: Youtube printscreen

Pop pevačica Goca Tržan na estradi je već dve i po decenije ali priznaje da nikada nije imala preterane zahteve, za razliku od nekih pevača danas.

Goca Tržan
Foto: Printscreen/Youtube

Kako je oduvek važila za osobu koja nema dlake na jeziku i uvek kaže svoje iskreno mišljenje o svemu i svakome, pevačica je izanalizirala ponašanje pojedinih, trenutno aktuelnih pojava na estradnoj sceni, ali uporedila svoje ponašanje u odnosu na njihovo.

goca tržan
Foto: Printscreen/Youtube/Suzanin izbo

- U ovom poslu ako nisi vojnik, i ne znaš u svakom trenutku gde ti je mesto, ima jedna izreka ''Alava guzica, sigurna smrt''. Najgore je kada ti je ambicija ogromna, a telanat ko paukova jaja, onda si u ozbiljnom problemu. Koliko danas imate onih koji su polusve, ali imaju zahtev da u bekstejdžu imaju belu palmu. Ja ne znam da li me je iko, ikada pitao šta želim da imam u bekstejdžu. Šminkala sam se, sedeći na gajbicama od piva. Publika traži svoje i ne pita te kako si doputovao - rekla je Goca iskreno.

Povezane vesti

 • Korisnik: Jela
  09/05/2020 - 20:45
  Goca me uvek, iznova I iznova iznenadjuje svojom prostotom. Taman pomislim- evo je malo se profinila shodno svojim godinama I statusu, a ona odvali nesto poput "paukovih jaja". Ni njen talenat nije bio bog-zna -sta, pesme osrednje(tap 011), a ponasanje besnog pubertetlija zaostalog u razvoju. O'ladi malo Gocili i vaspitaj dete bolje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi