Ivan Marinković, Goca Tržan
Printscreen
Ivan Marinković, Goca Tržan

Printscreen

Ivan Marinković, Goca Tržan, Foto: Printscreen

Loš odnos Goce Tržan i Ivana Marinkovića nikako da dobije epilog, a nakon pevačicine tvrdnje da zajednička ćerka Lena ne želi nikakav kontakt sa ocem, njen bivši suprug se oglasio za "Alo.rs".

Kako je objasnio, neprijatno je iznenađen tvrdnjama da je bivšu suprugu prijavio socijalnoj službi.

- To da ću se obratiti socijalnoj službi sam izgovorio pre dve i po, skoro tri godine, a priča da sam to uradio pre nekoliko dana je čista glupost. Šta god neki tvrdili, poštujem Gocu, zbog čega se dve godine ne oglašavam za medije i ne dajem ama baš nikakve izjave. Moj odnos sa ćerkom je samo naša stvar, a svi navodi da hoću da napakostim Leni ili Goci na bilo koji način su budalaština. Tu stavljam tačku i zatvaram ovu temu - rekao je Ivan za "alo.rs"

Podsetimo, Goca nije imala lepe reči o bivšem suprugu u emisiji "Moj savršen brak" koju snima sa sadašnjim, Rašom Novakovićem.

- Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem, zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju s njim - kazala je pevačica pre nekoliko dana.

Saznajte još:

Komentari (3)

Mika

19.11.2020 15:15

Decu treba vaspitavati da vole oba roditelja.

Snežana

19.11.2020 17:22

Naravno da detetu trebaju oba roditelja. I uglavnom se kao bumerang vrati kada jedan roditelj pokušava da istisne drugog iz dečijeg života

zoran

20.11.2020 02:26

Ko njih sastavi? Antipatični su svi..