"NEIZVESNO JE DA LI ĆE JE PRODATI" Šaulići neće moći da kroče u kuću u Krčedinu?! Goca prolazi kroz OGROMNU AGONIJU...

Nakon šoka zbog gubitka najvoljenijeg, porodicu tragično nastradalog Šabana Šaulića tek očekuje bolan susret sa mestom i stvarima koji su značili čitav njegov život.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović

Kako smo saznali, Goca i deca će ovih dana morati da odu do pevačeve „oaze mira“, kako je nazivao svoj raj u Krčedinu, da preuzmu njegove stvari, da izvuku čamac iz vode, da provere struju, vodu i sve ono što je on sam radio gotovo svakodnevno.

 

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović

- Budući da je Šaban u kući u Krčedinu provodio gotovo osam meseci godišnje, da je tamo živeo, spavao, odatle išao na nastupe i tamo se svaki put vraćao, svaki milimetar tog imanja miriše na njega. Pevač je tokom života vodio računa i o tome da se tokom zimskih meseci ne zalede vodovodne cevi, da usled plime i oseke čamac ne ostane na suvom, da ukoliko nestane struje uključi agregat, jer su zamrzivači puni riba koje je upecao - ispričao je za „Alo!“ blizak pevačev prijatelj koji je živeo sa njim u Krčedinu.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Alo!/N. Vujanović

Sada, kako nam je objasnio, porodica mora sve to da uradi.

- Slomiće se načisto. Goca se plaši susreta sa svim tim. Svesna je da je njemu Krčedin bio, pored porodice, sve na svetu. Zna koliko mu je on značio i šta je za njega predstavljao boravak pored Dunava. Lično mu je za prošli rođendan kupila čamac kojim je on odlazio u lov na ribu - kaže naš izvor.

- Ulazak u kuću će biti najbolniji. Tu su još papirići od sportskih prognoza koje je kralj narodne muzike godinama igrao, ima puno njegovih štapova za pecanje, mnoge njegove nagrade i pehari su takođe tu, kao i garderoba, obuća, stvari za ličnu higijenu... Sve je još sveže - dodaje naš izvor.

Šaban Goca Šaulić
Šaban Goca Šaulić, Foto: printscreen

Kako kaže, on je predočio članovima Šabanove porodice da bi ovih dana morali da dođu i pobrinu se oko tih stvari, ali Goca samo plače i ponavlja da nije spremna.

Ovako je govorio o Krčedinu

Kralj naše narodne muzike obožavao je da priča o Krčedinu, koji je bio njegova velika ljubav. - Ja da se pitam, odavde ne bih silazio u grad. Ovde imam sve, mir, tišinu... Tu punim baterije za sve drugo što me očekuje. Moja porodica nema baš puno sluha za ovo mesto. Dođu ponekad, ručaju, sede dva-tri sata i odu. Ja odavde ne bih odlazio nikad - rekao nam je pre nekoliko meseci, kada smo ga posetili u Krčedinu.

 

- Ona ne prestaje da plače, kuka i zapomaže. Stalno ponavlja: „Ko će mene da dočeka u Krčedinu? Ko će vrata da mi otvori? S kim ću kafu na terasi popiti?“ Srce mi se slama. Izgubio sam jednog od najboljih prijatelja, ali me duša boli zbog bola kroz koji njegova porodica prolazi - kaže naš izvor i zaključuje:

- Ne znam šta će biti sa kućom u Krčedinu. Da li će je porodica zadržati u čast uspomene na Šaleta ili će je pak prodati zbog prevelike boli... Ali zasigurno znam da Krčedin više neće biti isti, da ništa više neće biti isto. Šaban je proslavio Krčedin. Sa njim je otišlo sve, pa i ljubav prema Krčedinu.

 

 • Korisnik: Vera
  28/02/2019 - 00:07
  goco ne prodaji, ja sam ljubitelj pecanja, i mirne luke. sacekacu te kada te prodje tuga. zivot ide dalje. ja sam ostao bez supruge, pa nisam klonuo duhom. pozzzzzzzz
 • Korisnik: maks
  27/02/2019 - 20:10
  ...evo im predlog...daju je ribolovackom udruzenju kao zaduzbinu...da se ribolovci okupljalju...Alaska koliba ...udruzenje Saban ...i dok god Dunav tece ostace secanje ...
 • Korisnik: sabac
  27/02/2019 - 16:32
  bice ubrzo rasprodaja.
 • Korisnik: XXL
  27/02/2019 - 15:35
  Cccc baš tužno što udovica Goca prolazi kroz svu tu agoniju ... i još kad se sve sabere kako će i finansije podneti kada se bude utvrdilo koliko joj je pok. suprug ostavio pa još i životno osiguranje - jadna žena.
 • Korisnik: sve
  27/02/2019 - 12:39
  Toliko mu je bilo lepo kući, da je 8 meseci provodio u Krčedinu, a verovatno ostala 4 po turnejama. Čamac koji mu je poklonila za rođendan je čista folirancija, da pokaže svetu kako odobrava njegov boravak na Dunavu.Eeeee, lukava lija.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi