Šaulići neće moći da kroče u kuću u Krčedinu?! Goca prolazi kroz OGROMNU AGONIJU...

V.Đ. | vip 2019-02-26 15:16:25 2019-02-26 15:16:25

Nakon šoka zbog gubitka najvoljenijeg, porodicu tragično nastradalog Šabana Šaulića tek očekuje bolan susret sa mestom i stvarima koji su značili čitav njegov život.

E-stock/bibiphoto/Printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Sada, kako nam je objasnio, porodica mora sve to da uradi.

- Slomiće se načisto. Goca se plaši susreta sa svim tim. Svesna je da je njemu Krčedin bio, pored porodice, sve na svetu. Zna koliko mu je on značio i šta je za njega predstavljao boravak pored Dunava. Lično mu je za prošli rođendan kupila čamac kojim je on odlazio u lov na ribu - kaže naš izvor.

Kako kaže, on je predočio članovima Šabanove porodice da bi ovih dana morali da dođu i pobrinu se oko tih stvari, ali Goca samo plače i ponavlja da nije spremna.

Ovako je govorio o Krčedinu

Kralj naše narodne muzike obožavao je da priča o Krčedinu, koji je bio njegova velika ljubav. - Ja da se pitam, odavde ne bih silazio u grad. Ovde imam sve, mir, tišinu... Tu punim baterije za sve drugo što me očekuje. Moja porodica nema baš puno sluha za ovo mesto. Dođu ponekad, ručaju, sede dva-tri sata i odu. Ja odavde ne bih odlazio nikad - rekao nam je pre nekoliko meseci, kada smo ga posetili u Krčedinu.

 

- Ne znam šta će biti sa kućom u Krčedinu. Da li će je porodica zadržati u čast uspomene na Šaleta ili će je pak prodati zbog prevelike boli... Ali zasigurno znam da Krčedin više neće biti isti, da ništa više neće biti isto. Šaban je proslavio Krčedin. Sa njim je otišlo sve, pa i ljubav prema Krčedinu.

 

Expand player
Pogledajte više