Katarina Grujić i Marko Gobeljić
PrntScrn
Katarina Grujić i Marko Gobeljić

PrntScrn

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: PrntScrn

Popularna pevačica Katarina Grujić uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim je tokom dana bila u poseti zološkom vrtu, a romantičan poljubac oduševio je sve.

Naime, Katarina i Marko bili su u zološkom vrtu odakle je pevačica objavila nekoliko storija životinja, ali je snimila sebe dok drži kokice, a pored nje šeta njen dečko.

Nakon obilaska zo vrta, njih dvoje uputili su se na ručak u jedan restoran na Kalemegdanu, a zatim je pao romantičan poljubac koji su zabeležili.

Kaća i Gobeljić sočno su se poljubili, iza njih videla se crkva Ružica na Kalemegdanu, prelepo nebo, a reklo bi se da su iskoristili posledji sat sunca za koji se kaže da je "golden hour" - zlatan sat i da su tada fotografije najbolje.

Poljubac pevačice i njenog dečka izgledao je kao romantična scena iz filma, a svoje praticoe oduševili su prozorom.

Kako su se Kaća i Gobeljić proveli u zološkom vrtu, kao i njihov romantični poljubac, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Inače, pevačica Katarina Grujić već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a sada je istakal da joj je upravo on obeležio godina iza nas.

- Mislim da je to godina koja je na sve uticala veoma loše i da nije jedna od onih na koju možemo biti ponosni. Ipak, za mene je ona bila lepa, jer mi je donela najlepšu stvar - ljubav - rekla je Katarina za Alo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Ana

05.02.2021 21:04

Ma prekrasno da reci nemam. Dva ultrabitna lika.