Jelena Veljača
printscreen
Jelena Veljača

printscreen

Jelena Veljača, Foto: printscreen

Rediteljka i glumica Jelena Veljača više nije sama jer je, kako tvrde hrvatski mediji, uplovila u vezu sa direktorom prodaje na RTL-u, Ivanom Galom, a te priče podgrejalo je i njeno javno iskazivanje ljubavi u vidu rođendanske čestitke.

Nakon što se pre više od godinu dana razvela od glumca Dražena Čučeka sa kojim ima trogodišnju ćerku Lenu, glumica Jelena Veljača ponovo je zaljubljena. Naime Jelenu i Ivana odala su učestala druženja, kako prenose hrvatski mediji, što udvoje, što u krugu Jelenine porodice, a par je sada izgleda odlučio da više ne krije svoju ljubav.

Veljača je, naime, na svom Instagramu Ivanu čestitala rođendan uputivši mu emotivnu poruku.

PROČITAJTE JOŠ:

- Sećanje na dan kad smo bez posebnog razloga, osim telepatije, obukli gotovo iste košulje. Srećan rođendan čoveku uz kog sam spoznala lakoću života. Nisam znala da takvi postoje - napisala je glumica pored zajedničke fotografije, a čestitkama su se pridružili i brojni Jelenini prijatelji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Nov 2, 2019 at 12:51am PDT

Iako se ne skrivaju od medija, Jelena ne voli previše da govori o svom ljubavnom životu, ali se kroz intervju za hrvatski “Story” moglo naslutiti da sa Ivanom ima nešto više od prijateljstva.

- Što se tiče insinuacija koje su se o našem odnosu provlačile u medijima, pozvaću se na peti amandman, iako sam u tom slučaju strankinja. Ne zato što u vezi s Ivanom želim nešto skrivati, nego zato što znam da je njemu to važno - ispričala je nedavno ona i otkrila da li smatra da će ikad naći muškarca koji joj potpuno odgovara:

- Ne znam zašto mislite da ga nisam pronašla. I da me taj odnos već nije promenio.

Jelena Veljača

screenshot Youtube

Jelena Veljača, Foto: screenshot Youtube

Upravo ovakve njene izjave dodatno su podgrejale navode da je Jelena zaljubljena, a neretko je isticala da nikad ne bi mogla da živi bez ljubavi.

- Ljubav mi je važna, motiviše me i pokreće. Volim da budem zaljubljena. Volim da pripadam, da budem u vezi. Verujem u monogamiju. I u to da ti je neko suđen - objasnila je Jelena.

BONUS VIDEO:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!