Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani
Printscreen Instagram
Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani

Printscreen Instagram

Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani, Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

"U jednom delu (prim.aut. pesme) se kaže: "Ta mala je luda, čudna, ona nema blama", a to je Luna. Tako sam došao na ideju da se i ona pojavi u spotu jer ta pesma opisuje nju, koja nema blama šta god da uradi", ispričao je Nenad kako je došlo do saradnje sa Đoganijevom, da bi potom otkrio kako je proteklo snimanje spota u Turskoj.

"Svi smo zajedno bili u Istanbulu ne bismo li mi (prim.aut. Luna i ja) snimali spot, a Anabela (prim.aut. Atijas) šopingovala Luni za "Zadrugu 2". Anabela vodi glavnu reč, ona najbolje zna šta je dobro za Lunu, a šta ne. Anabela je obukla Lunu za spot i bila mi je velika pomoć", otkrio je Marinković koliko se gospođa Atijas meša u sve ono što se tiče odluka njene ćerke, te da je isti princip primenila i na samom snimanju spomenutog spota.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

▶️USKORO ♦️ANTIDOT ◀️ @luna_djogani ?@davidljubenovic ?@mirche87 ?@hennypijem ?

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on Sep 2, 2018 at 12:33pm PDT

"Ja i moja ekipa smo veoma neozbiljni, tako da je Anabela poludela, baš se videlo da smo joj se smučili. Drala se na nas, čak se i na Lunu naljutila što se ponaša kao mi", nastavio je svoju priču Gastoz, uz obrazloženje da je i nakon toga ostao u kontaktu sa majkom Đoganijeve.

"Uglavnom pričamo o Luni i o stvarima koje je radila i kako se u jednom trenutku baš pogubila. Što Anabela kaže, Luna je u jednom trenutku ispala najgora, nije joj trebalo da se zaljubi u Slobu (prim.aut. Radanovića) i ispadne glupa. Nismo mnogo pričali o Luni i Slobi, samo mi se Anabela žalila da je Luna skroz prsla kad je bila sa Slobom, ali da je sada u "Zadruzi 2" mnogo bolja. Uglavnom, Anabela je izgubila živce zbog Lune", zaključio je priču dvostruki pobednik "Parova".