Gastoz i Kija
YouTube/printscreen
Gastoz i Kija

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Nenad Marinković Gastoz sada već nekoliko nedelja provodi vreme na Tajladnu. S obzirom na čitavu situaciju u zemlji i regionu, on ne želi da se vrati za Srbiju.

Kako bi nasmejao sve svoje pratioce, on je odlučio da pozove Kiju Kockar i smislili šalu kako će na Tajlandu morati da ostane do septembra.

- Dobio sam mejl od konzulata, nećemo moći da se vratimo do septembra. Šta da radim Kija, pomozi mi - potresnim glasom govorio je Gastoz.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I told you everything from the start And you the one who had a change of heart Girl, you can have it,after all the damage

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Apr 6, 2020 at 12:07pm PDT

- Uticajan si na društvenim mrežana, napravi pobunu da možete da se vratite. Pokušaj na taj način, barem da vas dopreme do Abu Dabija - savetovala ga je Kija, koja je obrazložila da zna da niko od avio kompanija ne leti.

- Molim te samo idi sutra i zapali mi sveću. Šta ti je toliko teško da odeš do crkve, molim te! Samo jednu sveću - govorio je Gastoz kroz suze, dok je Kija govorila da ne može da izađe iz stana, jer je u toku policijski čas.

Gastoz je na kraju svega rekao Kiji da je šala, dok ona nije mogla da veruje kako je uspeo da je prevari.

- Ne obraćaj mi se više u životu - vikala je Kija kroz osmeh.

Nenad Marinković Gastoz

Ana Paunković/Alo!

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Ana Paunković/Alo!

 

Komentari (3)

bumbar

09.04.2020 14:01

sta bi mi bez Kije

Jul

09.04.2020 14:12

ODVRATNA STVORENJA!!

Vesko

09.04.2020 14:42

Ja koliko vidim na slici on je izasao u grad, nema masku a bogami ni rukavice a to je koliko znam strogo zabranjeno...Decko krsi zakon, milicijo hapsi i kaznjavaj !!!